Hoppa till sidans innehåll

Alvik Basket Camp 2017 8-14 augusti


Sedan 1977 har Alvik Basket arrangerat läger varje sommar och lägret har utvecklats år efter år, även om en del traditioner fått följa med, för självklart ska ett ABC innehålla en Allstar-match (Celtics vs Lakers), 3mot3-turnering, disco och ledarkabaré.

_DSC1696

abc4

Självklart är ABC även öppet för spelare och ledare från andra klubbar. Enstaka spelare och coacher eller hela lag – ja, alla som vill utveckla sin basket är välkomna!

NYHET! I år kommer lägret vara en dag längre och befinna sig på vackra gotland. Visby har varit ABCs hem tidigare vilket gör det extra kul att återvända! Förutom det traditionella innehållet med mycket basket och skoj blir det även en resa till badorten Tofta. Är vädret på topp kan det vara ett av Sveriges bästa badställen! 

Datum
8-14 augusti 2017

Plats
Visby, Gotland

Resa
 Fr. Nynäshamn. Avresa tisdag 8 aug kl. 11:25 med ankomst till Visby kl. 14:55. Retur måndag 14 aug kl. 11:35 med ankomst till Nynäshamn kl. 14:50.
*Vi kommer att samlas vid båtterminalen på avresedagen 

Åldersgrupper
Lägret är öppet för pojkar och flickor födda 2006 och tidigare.

Kostand
Lägeravgiften är 3 400 kronor. Då ingår allting: båt, boende, träning, mat,  snygg T-shirt och resa till badparadiset Tofta! 

Kost och Logi
Logi anordnas på hårt underlag på Södervärnsskolan. Deltagarna tar med sig sovsäck och luftmadrass. Kosten består av fyra mål mat om dagen (frukost, lunch, middag och kvällsmål). 

Sponsring
Är ni intresserade av att sponsra lägret på något sätt? Vill ditt företag synas på cirka 200 t-shirts/linnen? Kontakta kansliet på 08-87 04 10 eller This is a mailto link med idéer!

Anmälan

>>> Anmälan gör du här!

I klippet nedan ser du hur det såg ut 2015.

Men vad är det egentligen som gör ABC så bra? Vi ställde ett par framgångsrika basketpersonligheter just den frågan.

”ABC var för mig årets höjdpunkt! Basketmässigt är det en jättebra start på säsongen. Men det är allt runt omkring som jag gillade mest. Hela klubben är där, du hänger med alla och lär känna nya kompisar som du senare under året kommer att träffa på i baskethallarna! Sen är såklart kabarén och discot alltid skitkul”.- Ludde Håkanson, Baloncesto Sevilla, ACB och Herrlandslaget.

”ABC har för mig alltid handlat om gemenskap, lek och träning. Jag har många bra och roliga minnen från alla mina år på lägret och jag kommer ihåg att efter att säsongen var över så var det ABC man längtade till.” – Mikael Lindquist, Norrköping Dolphins och tidigare Herrlandslaget (42 A-landskamper).

”Det som jag älskar med ABC är att det är ett seriöst och riktigt läger för alla. Oavsett ålder, kön, nivå och ambition. Lite som på en EBC-omgång får deltagarna uppleva att basket är stort och coolt.” – Orkan Berktan, barn och ungdomsansvarig på Svenska Basketbollförbundet, tidigare elitspelare och mångårig anställd och coach i Alvik.

Uppdaterad: 10 APR 2017 11:01
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-87 04 10
E-post: This is a mailto link