Hoppa till sidans innehåll

Alvik vill hjälpa till att rädda liv

25 OKT 2018 22:36
Den 27 oktober kommer vi i Alvik att färga Åkeshovshallen rosa i samband med matchen mot Visby och uppmärksamma och samla in pengar till kampen mot bröstcancer.
  • Uppdaterad: 25 OKT 2018 22:36

För tredje säsongen i rad driver Svenska Basketligan dam insamlingskampanjen ROSA OKTOBER till förmån för Rosa Bandet. För tredje säsongen i rad är Alvik en del av kampanjen och under oktober har Alvik på olika sätt uppmärksammat och samlat in pengar till detta ändamål.

På lördag är årets rosa match och allt inträde (du betalar valfritt inträde) från matcher kommer oavkortat att gå till Cancerfonden och Rosa Bandet. 

Varje dag får cirka 20 kvinnor ett bröstcancerbesked och det gör bröstcancer till kvinnans vanligaste cancersjukdom. Chansen att bli botad från bröstcancer har ökat de senaste årtiondena. Det beror främst på att allt fler fall upptäcks tidigt, och på att behandlingsmetoderna blivit bättre. Tack vare forskningens framsteg botas i dag cirka 80 procent av alla som drabbas av bröstcancer. Hjälp oss att bota fler.

Så här kan du bidra till vår insamling:

  • Kom på matchen och välj hur mycket du vill betala i inträde. Vi ger hela inträdeskassan till Cancerfonden. 
  • Bidra direkt till vår insamling på Cancerfondens hemsida https://www.cancerfonden.se/insamlingar/alvik-alvik-basket
  • Swish:a BESEGRA 42964 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

 >>> Läs mer om kampanjen ROSA OKTOBER.

>>> Läs mer om Rosa Bandet.

Skribent: Rikard Aspegren
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link