Prata om allt

I Alvik Basket har vi bestämt att vi ska ha något vi kallar POA - Prata Om Allt-personer. Uppgiften som POA är att finnas till hands om någon i vår klubb – ung eller gammal, spelare, ledare eller förälder – upplever eller ser något som inte känns okej. Det kan handla om dålig stämning i laget, synpunkter på coachens uppförande, någon som känner sig utanför, taskiga kommentarer på facebook, sextrakasserier osv. – jättejobbigt eller bara lite jobbigt, spelar ingen roll. Alla i vår klubb kan kontakta POA när som helst. Våra POA utbildas också av Olof Risberg, psykolog med landets mesta erfarenhet av barn som råkat ut för övergrepp och liknande, så de får hjälp att veta hur de ska agera om något tråkigt skulle hända.

Johanna Fredman och Lasse Jacobsson är våra POA-personer. Du hittar telefonnummer och mailadress till båda lite längre ner. De är tränare i vår klubb som vi hyser stor respekt och stort förtroende för att handskas med den här typen av frågor. Du kan ringa våra POA när som helst om det gäller saker som får dig att inte trivas i vår klubb, skolan eller hemma.

Alla, precis alla, ska trivas i Alvik. Det är vårt mål.

Johanna Fredman Johanna Fredman
E-mail:This is a mailto link