Prata Om Allt

Jerry Hugoson är vår POA-person!

Jerry har varit alvikare sen blöjåldern, har en examen från Gymnastik- & idrottshögskolan och är barn- och ungdomsansvarig i Alvik Basket.

Uppgiften som POA är att finnas till hands om någon i vår klubb – ung eller gammal, spelare, ledare eller förälder – upplever eller ser något som inte känns okej. Det kan handla om dålig stämning i laget, synpunkter på coachens uppförande, någon som känner sig utanför, taskiga kommentarer på facebook, sextrakasserier osv. – jättejobbigt eller bara lite jobbigt, spelar ingen roll. Alla i vår klubb kan kontakta Jerry när som helst. Vår POA utbildas också av Olof Risberg, psykolog med landets mesta erfarenhet av barn som råkat ut för övergrepp och liknande, så den vet exakt hur de ska agera om något tråkigt skulle hända.

Alla, precis alla, ska trivas i Alvik. Annars växer vi inte.

Du kan ringa Jerry när som helst om det gäller saker som får dig att inte trivas i vår klubb, skolan eller hemma.

Jerry Hugoson

Uppdaterad: 2017-08-21 19:46