Hoppa till sidans innehåll

Klubbens nyheter


Det är egentligen inte så nytt, då Lucas Forsberg tillträdde tjänsten 1 augusti, men för Alvik Basket långsiktigt är det nytt och mycket spännande när vi bygger gruppen som skall jobba i föreningen.
 
Vecka 37 varje år en Forumvecka i Beckomberga sim-och idrottshall (Beckis). Under veckan genomförs olika aktiviteter och föreläsningar riktat mot föräldrar, personer med funktionsnedsättning, ledsagare, personal på skolor, föreningsledare m.m.
 
Nyhet från Damlaget

Upptaktsträff Svenska Basketligan dam

(2018-09-17 13:43)
Under måndagen samlades samtliga lag i SBL dam i Stockholm för upptaktsträff, presentation av lagen och mediadag. Head coach Fotios Ioannidis fick ge sin syn på säsongen som kommer.
 
Nyhet från Damlaget

Damlaget tar emot Telge i Åkeshov

(2018-09-16 08:52)
För andra gången under försäsongen möts Alvik - Telge i en träningsmatch. Senast lagen möttes var i Telgehallen för ett par veckor sedan. Då vann Alvik 67-65 och nu närmar sig säsongen snabbt.
 
Nyhet från Herrlaget

Herrlagets försäsong fortsätter

(2018-09-15 13:27)
Då dagens motståndares hemmahall renoveras inför säsongsstarten, kommer Alvik idag möta ligalaget Köping Stars i Viksängshallen i Västerås. Ännu en tuff försäsongsutmaning för ett ungt, hungrigt Alvik.
 
Nyhet från Herrlaget

Vinst mot AIK

(2018-09-14 11:45)
Alvik Baskets herrlag besegrade på torsdagskvällen AIK i en träningsmatch. Det var andra testet under försäsongen för ett i stora delar nytt lag. Ett positivt sådant.
 
Nyhet från Damlaget

Förlust i andra matchen för helgen

(2018-09-09 22:31)
A3 visade sig starkast i returmötet under helgen och vann matchen 78-58. Hemmalagets storlek och dominans under korgarna var en stor faktor. En bra värdemätare för Alvikslaget som kommer tillbaka till Stockholm med en riktning vart man vill.
 
Nyhet från Damlaget

Vinst mot A3 Umeå i första matchen av två

(2018-09-08 23:52)
Med Martina Stålvant skadad på bänken och Anna Stern som fick utgå i första perioden p.g.a handskada, var det andra som fick kliva fram på guardpositionen för Alvki. Och det gjorde dom.
 
Nyhet från Damlaget

Det börjar ta form

(2018-09-05 16:20)
Alvik Baskets damlag börjar träningsmatchandet och gjorde så igår mot Telge. Inte ovanligt tidigt på säsongen att det blir svängigt när båda lagen känner på varandra och sig själva. Alvik vann en tät match 67-65 efter en stor ledning i halvtid.
 
Nyhet från Herrlaget

Tre egna talanger flyttas upp i herrlaget

(2018-08-03 11:38)
Tre grabbar från Utvecklingslag herr flyttas till kommande säsong upp till herrlaget. Det handlar om Fabian Gatter, David Jolinder och Max Jonevret, som samtliga spelat i Alvik sedan barnsben.
 
Föreningen vill fortsätta växa och utvecklas. Tjänsten innebär till absolut största del tid på basketgolvet och du får jobba i en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsföreningar.
 
Nyhet från Damlaget

Janel McCarville - en spelare utöver det vanliga

(2018-06-01 17:03)
1a spelare att väljas i 2005 års draft, en av de bästa collegespelarna i Big 10 någonsin, vunnit WNBA, vunnit Euroleague, haft bäst skottprocent flera säsonger i WNBA - den här tjejen har väldigt många meriter. Nu är hon alvikare.
 
Nyhet från Damlaget

Ny coach klar för Alvik Baskets damlag

(2018-05-31 18:01)
Bygget börjar ta form och vi kan nu presentera en av dom absolut viktigaste pusselbitarna till kommande säsong för Alvik Basket damlag; Coach Fotios Ioannidis. Ioannidis kommer börja sitt lagbygge direkt och arbeta med spelarna som finns i klubben.
 
De här veckorna handlar om hårt arbete och den individuella tekniken vilket är något jag lagt ner extremt mycket tid på under mina ungdomsår. Jag hoppas att vi kan lyckats förmedla till alla deltagare vad som krävs för att nå toppen - Klara Lundquist
 
Äventyr som stärker klubbkänslan är något som präglar Alviks verksamhet. Föreningen försöker hitta projekt som får alla att trivas och känna sig delaktiga i aktiviteterna. Ett riktigt sommarevenemang ägde rum i helgen i Göteborg som badade i sol.
 
123456

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-87 04 10
E-post: kansliet@alvikbasket.nu