Hoppa till sidans innehåll

Klubbens nyheter


Nyhet från Damlaget

Dags för slutspel!

(2018-03-19 11:58)
Alvik gjorde en fantastisk höst där alla bitar fogades samman på ett bra sätt. Nu har det gått lite grus i maskineriet, men inte konstigt med lite svackor under en väldigt lång serie. Nu gäller det för laget att bara blicka framåt.
 
Många lag från föreningen har kämpat på olika orter och några har tagit sig ända till helgens omgång. I båda äldsta kategorierna, HU19 och DU19, är Alvik representerat. I RM har DU16-tjejerna hittills haft en riktigt bra säsong.
 
Alla ideella föreningar är beroende av ett stort antal eldsjälar som lägger ned tid och intresse på klubben. Alvik Basket är inget undantag utan många människor behöver vara engagerade för att få hjulen att rulla.
 
Nyhet från Damlaget

Inför Alvik - Uppsala

(2018-03-15 11:18)
Lagen laddar upp för olika framtida uppgifter. Uppsala skall genomföra ett ovisst kvalspel och Alvik skall ge sig in i en tuff kvartsfinal. Bra tillfälle för lagen att svetsa sig samman nu när matcherna verkligen börjar betyda något.
 
Alvik Basket är en förening som satsar stort på att få ungdomar att utvecklas inom basketsporten. Att de skall bli bra spelare, men också att de skall fungera tillsammans i ett lag. Bli lagspelare med allt vad det innebär i form av träning och match.
 
Nyhet från Herrlaget

Herrlaget tog en viktig vinst mot Högsbo

(2018-03-12 22:36)
En riktigt spännande match slutade med seger för Alvik i lördags. Hemmalaget från Göteborg låg på platsen bakom Alvik och slogs för att avancera i tabellen. Det blev en mycket tuff uppgift som Alvik lyckades gå segrande ur.
 
Nyhet från Herrlaget

Inför Alvik - Högsbo

(2018-03-09 17:30)
Efter en bra insats förra söndagen så är det åter dags för match. Den här gången är motståndaren Högsbo Basket. Ett lag som gäckat Alvik två gånger den här säsongen.
 
Nyhet från Damlaget

Slutspelet drar igång

(2018-03-09 16:20)
Grundserien går mot sitt slut och med endast en match kvar är det nu dags att titta mot slutspel. Vi vet ännu inte vilken motståndare det blir, men vi vet att vi kommer spela vår första kvartsfinal i Åkeshov - så boka in tiderna redan nu!
 
Nyhet från Herrlaget

Orken tog slut för damerna

(2018-03-09 11:19)
Hemmalaget hade en tung kväll då tabelljumbon Uppsala gästade. All cred dock till de sistnämnda som spelade utan rädsla eller tveksamhet. De utnyttjade på ett bra sätt den osäkerhet som just nu präglar Alviks spel och vann rättvist.
 
Nyhet från Damlaget

Inför Alvik - Uppsala

(2018-03-08 11:39)
Basketligan Dam börjar rusta sig för slutspel. Ett fåtal matcher kvar i grundserien, alla blir högintressanta då det gäller för lagen att positionera sig och visa motståndarna att man blir att räkna med. Lagen i slutet av tabellen har fått fart.
 
Nyhet från Herrlaget

Inför Alvik - Trelleborg

(2018-03-04 12:10)
Senaste mötet mellan lagen blev en riktig poängfest där Alvik drog det längsta strået med över hundra gjorda. Och det är med god sannolikhet vi kommer se en liknande matchbild den här gången!
 
Nyhet från Damlaget

Inför Alvik - Eos

(2018-03-03 09:58)
Alvik har efter en fantastiskt fin höst nu haft en liten serie av mindre bra matcher. Fyra raka förluster är inte mycket att fundera över men slutspelet närmar sig och då skall laget vara på topp är det tänkt.
 

I fokus: Elin Lindskog

(2018-03-01 22:10)
 
Nyhet från Damlaget

Luleå ett nummer för stort för Alvik

(2018-02-28 22:11)
Det var upplagt för en riktig basketfest i Åkeshovshallen då tabellens etta mot trea skulle mötas. Det var dock topplaget Luleå som tog ett snabbt kommando. De vann uppkastet och satte två poäng direkt, därefter var det uppförsbacke för Alvik.
 
Nu kan du köpa säsongskort som gäller för alla hemmamatcher via AlvikTV samt alla matcher som Sportsground sänder från Basketligan dam för endast 500 kr.
 
123

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-87 04 10
E-post: kansliet@alvikbasket.nu