Hoppa till sidans innehåll

Klubbens nyheter


Nyhet från Damlaget

Inför Alvik - Wetterbygden

(2019-03-19 23:24)
Det är endast en match kvar av grundserien och Alvik har redan säkrat tredjeplatsen i tabellen. Men innan det är dags för slutspel väntar Wetterbygden i Åkeshovshallen. 
 
I helgen spelade Alvik Utv. dam fem nya matcher i European Youth Basketball League. Helgens matcher som spelades i Saulkrasti i Lettland resulterade i hela fyra vinster för laget. Alvik är nu därför klara för Superfinalen som spelas i April.
 
Idag onsdag 13 mars ska Alvik dam ta sig an Högsbo på bortaplan. Kommer Alvik att hitta tillbaka till matchformen dom hade i matchen mot serietten Umeå för mindre än två veckor sedan? Matchen sänds på Sportkanalen och på Cmore.se.Alvik har haft
 
Efter att i senaste matchen förlorat mot Alvik hade Telge den här helgen verkligen ställt in sig på att inte förlora. Med ett litet övertag matchen igenom lyckades dom därför att vinna med 71-64.
 
Så har det blivit dags igen för Alvik Basket att ställas mot Telge Basket. Den här gången på bortaplan i Täljehallen. – Jag tror det kommer bli en riktigt tajt och jämn match, säger Alviks coach Fotios Ioannidis.
 

Välkommen Johanna!

(2019-03-08 10:57)
Det har blivit dags att presentera en av våra nya teammedlemmar på Alvik baskets kansli, Johanna Hernestig. Nu har det gått drygt en månad sedan Johanna började hos oss och vi är väldigt glada att hon verkar trivas så bra.
 
I helgen åker Alviks Utveckling dam iväg till European Youth Basketball League för att fortsätta kämpa för en plats i Superfinalen i april.
 

Nu har anmälan öppnat!

(2019-03-05 13:26)
Det kanske inte känns så just nu, men sommaren snart här! Och planeringen av sommaren är redan i full igång!
 
I söndagens match svarade Högsbo de första minuterna med två trepoängare efter misstag i Alvikförsvaret, men efter det var det Alvik som förde matchen och visade hur viktig den var.
 
I helgen spelade Alvik dam bortamatch mot seriettan Umeå, ett Umeå som innan dess inte förlorat en enda match den här säsongen.
 
Alvik herr kommer nu senast från en vinst mot annars så hemmastarka Helsingborg. Nu är det helt enkelt bara att fortsätta på samma bana och ge allt på vägen mot slutspelet.
 
Nyhet från Damlaget

Inför: Umeå - Alvik dam

(2019-03-01 14:28)
Nu på lördag den 2 mars är det dags för Alvik dam att möta serieettan Luleå. Det kommer att bli en riktigt tuff match som dessutom spelas på bortaplan.
 
Killarna i Utv. Herr har precis kommit hem från en tuff spelhelg i European Youth Basketball League(EYBL). Trots oerhört tufft motstånd fick de med sig två vinster hem.
 
Nyhet från Damlaget

Alvik orkade inte hela vägen

(2019-02-25 11:09)
Det blev förlust för Alvik Baskets damlag under söndagskvällen. Efter en strålande första halvlek blev Luleå för tuffa i den sista perioden och Alvik fick se sig besegrade.
 
Igår var det dags för Utveckling herr att kicka igång omgång tre i European Youth Basketball League(EYBL), en liga med hela 30 deltagande länder.
 
1234567

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: kansliet@alvikbasket.nu