Hoppa till sidans innehåll
Foto: Love Lannér

Alvik Basket söker Administratör/Tävlingsansvarig

22 OKT 2018 11:01
Kom och jobba med oss. Föreningen söker en ordningsam och noggrann person för att hantera administration och tävlingsfrågor. Intervjuer göra löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.
  • Uppdaterad: 22 OKT 2018 11:01

I en del att utveckla Alvik Baskets verksamhet söker vi en dedikerad administratör/tävlingsansvarig vars arbete blir att se till att vi sköter våra administrativa åtagande och att kanslifunktionerna fungerar som de skall. Den person som innehar tjänsten kommer vara en mycket viktig del i föreningens arbete framåt.

Huvudsakligt ansvar och arbetsuppgifter
Som Administratör/tävlignsansvarig i föreningen ansvarar du för att vi planerar och genomför våra administrativa åtagande. Att vi har god ordning på vår dokumentation och våra aktiviteter för våra lag och spelare. Bland annat ingår; licensiering, schemaläggning, planera matchschema, hantera vårt medlemssystem, fakturering, boka resor för våra förbundsserielag, hantera vårt varulager m.m.

Kvalifikationer
- Mycket god datorvana och kännedom av olika typer av vanliga office-program. Som exempel word, excel, powerpoint.
- Självgående, ordningsam och noggrann
- Gärna erfarenhet av motsvarande uppgifter och föreningsliv
- Grundläggande bokföringskunskaper

Om Alvik Basket
Alvik har sedan 1956 bedrivit basketverksamhet i Västerort, främst Bromma. Sedan starten har 19 SM-guld på herrsidan vunnits, vilket är fler än någon annan klubb, oavsett idrott i Sverige. Idag är Alvik Basket en av Stockholms största idrottsföreningar, tillika en av Sveriges största basketföreningar, med nästan 900 aktiva spelare. 90 coacher. Ett stort antal funktionärer/lagföräldrar. Vårt damlag spelar i högsta serien, Svenska Basketligan dam. Vårt herrlag i näst högsta, Superettan herr. Vi har utvecklingslag både i division 1 och 2. Samt bedriver Nationell Idrottsutbildning vid Bromma gymnasium för i dagsläget 36 elever. Vi har verksamhet från 3 års ålder, till motion senior. 2 lag för barn-och ungdomar med funktionsnedsättningar.

 

Din ansökan med CV och personligt mail skickas till This is a mailto link eller till Alvik basket, Bergslagsvägen 60, 16875 Bromma. Märk brevet ”ANSÖKAN Adminstratör”. Vi kommer behandla ansökningar fortlöpande och tillsätta tjänsten när vi anser oss ha hittat rätt person.

Vid frågor, kontakta:
David McCann, 070–527 01 31, klubbdirektör
Christian Jolinder, 010-762 43 20, styrelseledamot

LADDA NER hela jobbannonsen här

Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link