Hoppa till sidans innehåll
Foto: Love Lannér

Alvik Basket söker Barn-och ungdomsansvarig

07 JUN 2018 09:28
Föreningen vill fortsätta växa och utvecklas. Tjänsten innebär till absolut största del tid på basketgolvet och du får jobba i en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsföreningar.
  • Skapad: 07 JUN 2018 09:28

Barn-och ungdomsverksamheten i Alvik Basket är en central del av vår verksamhet. Här finns 80% av våra aktiva medlemmar och där gör vi den största insatsen ur ett samhällsperspektiv och för alla de barn och ungdomar som växer upp i vår förening med laganda, tävling, mål och kompisar. En hög tillgänglighet, initiativförmåga och lyhördhet är av högsta betydelse för att den delen av vår verksamhet ska fungera väl och kunna utvecklas vidare. Ditt uppdrag blir att se till att Alvik Baskets barn-och ungdomsverksamhet med alla dess delar och människor fungerar på bästa sätt.

Vi erbjuder en utvecklande och växande miljö, samt möjligheten att jobba bland Sveriges bästa spelare och ledare. Det finns många delar i uppdraget, men det mest centrala är att vara på golvet, träna lag, coacha spelare och utveckla ledare.

Nya idéer, driv och social förmåga. Det är lika viktigt som gedigen erfarenhet av ledarskap och ideell klubbverksamhet. Precis som basketkunskap och en stor kärlek till sporten.

Är ovan något du inspireras av och ser dig själv jobba med en längre tid?
Ladda ner hela annonsen här och skicka in din ansökan!

Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning, följer IDEAs kollektivavtal gällande löneförhandlingar samt för de över 25 år avsätts tjänstepension vid tillsvidareanställning. Tjänsten startar 1 augusti 2018.

Vid frågor, kontakta:
David McCann, 070–527 01 31, klubbdirektör
Lars Lundquist, 070-678 54 64, ordförande
Johanna Fredman, 073-589 04 54, styrelseledamot

Om Alvik Basket
Alvik ska vara ett av Europas bästa växthus för unga basketspelare och ledare. Vi vill försöka att ständigt utvecklas, blir fler och blir bättre. Föreningen grundades 1956 och har idag ca 900 aktiva medlemmar. Det är den mest framgångsrika föreningen på seniornivå med totalt 19 SM-guld. Fler av våra ungdomslag når varje år långt i mästerskap både inom och utanför Sverige. Bromma och västerort är vårt primära upptagningsområde men vi har idag basketspelare i föreningen från hela Stockholm.

Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link