Hoppa till sidans innehåll

AlvikTV utvecklar och börjar sända ungdomsmatcher

16 NOV 2018 18:34
Efter en testsäsong där AlvikTV sände matcher från Åkeshovshallen i förbundsserierna, tar man nu nästa steg och börjar sända matcher från ungdomslagen. Det börjar med svenska ungdomsmästerskapen i under helgen.
  • Uppdaterad: 16 NOV 2018 18:34

Från att ha sänt ca 40 matcher totalt, kommer föreningen nu ha möjlighet att sända flera hundra matcher under säsongen. Strategin för svensk basket är tydlig: det skall bli Sveriges mest tillgängliga  nationalsport. I det ligger att vi ska kunna visa vår sport, våra spelare och vår klubbar för fler än de som kan ta sig till arenorna runt om i Sverige. Online når vi (nästan) alla som vill titta, men som inte har möjlighet att ta sig till spelplatsen.

AlvikTV kommer nu, med hjälp av föreningens coacher, lagledare och spelare i lagen, kunna sända i stort sett samtliga matcher våra lag spelar. Oavsett var det är.

Och det börjar med USM, som spelas på många orter runt om i landet.

- Det är ett stort steg för oss och det kommer leda till exponering för en både bredare och större publik än tidigare, med de möjligheter det innebär. Vi räknar med ganska många tittarei från hela landet. Det häftigaste var uppslutningen från våra lagledare och lag, som utan tvekan ställde upp mangrant för att vi skulle kunna genomföra det här. kommenterar Alviks klubbdirektör David McCann.

Sändningarna görs tillsammans med Solidsport som står för plattformen och utrustningen. Alvik sköter hanteringen, filmningen och övrig administration.

Du hittar samtliga sändningar på AlvikTV.se!

Föreningen skickar ett stort, stort tack till alla som redan hoppat på tåget och framförallt till de lagledare och föräldrar som omedelbart och mangrannt ställde upp på kort varsel och satt ihop alla sändningar inför helgen. Det är därför föreningen har Sveriges absolut bästa coach-och lagledarkår.

Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link