Hoppa till sidans innehåll

Bromma Blocks stöttar Alviks arbete utanför basketplanen

01 OKT 2018 12:26
Alvik Basket och Bromma Blocks inledde under sommaren ett samarbete där Bromma Blocks vill stötta Alvik Baskets arbete med värdegrundsfrågor och lokalt engagemang. Då föreningens arbete går utanför basketplanen är det välbehövligt resursstöd.
  • Uppdaterad: 01 OKT 2018 12:26

Bromma Blocks kommer främst vara med och stötta Alviks Baskets värdegrundsarbete, samhällsengagemang och levandegöra olika värdegrundsfrågor i praktiken. 

Avtalet löper över två år och fokuserar på aktiveringar av just värdegrundsfrågor och samhällsinsatser, där föreningens svårigheter ligger i just att klara av att synliggöra sin verksamhet, öppna upp för ännu fler att ta del av det föreningen gör och även kunna visa uppskattning för så de som gör väldigt mycket.

– Föreningen jobbar idag med insatser för lokalsamhället på fler olika sätt, exempelvis stödboenden för nyanlända  helgbasket för unga och grupper för kids med olika funktionsnedsättningar. Rotary Stockholm-Västerled har i det arbetet varit en positiv kraft för oss och att få med Bromma Blocks som partner och resurs kommer göra oss mycket bättre i det arbetet. Samtidigt innebär att vi får en stabil plattform att utveckla och berätta om det vi gör på utanför basketplanen, kommenterar klubbdirektör David McCann att samarbetet nu har kommit igång, och fortsätter; - Det fnns många människor i vår förening som gör mycket gott för andra och vi hoppas att det här samarbetet kommer öka våra möjligheter att både visa vad vi gör och även visa mycket välförtjänt uppskattning.

Det har börjat med ett par insatser där Bromma Blocks står som värd för föreningens Barn-och ungdomsråd, engagerar sig i Alviks helgbasketkvällar för ungdomar samt diskussioner om att under sommarmånaderna upplåta del av parkeringsytan för 3x3-basket. 

– I och med att Bromma Blocks är en stark kommersiell kraft lokalt vill vi också verka för positiva samhällsinsatser i Bromma. Att vi nu inleder samarbete med Alvik Basket innebär att vi tillsammans med föreningen kan göra deras fantastiska arbete med värdegrundsfrågor och samhällsengagemang starkare och mer varaktigt, säger Sanna Sultan, centrumchef på Bromma Blocks.

 

Vid frågor om samarbetet, kontakta
David McCann, Alvik Basket, david (a) alviksbasket.nu, 070-5270131
Sanna Sultan, Bromma Blocks,  sanna.sultan (a) vencom.se, 073-6482528

--
Bromma Blocks är en handelsplats intill Bromma flygplats i västra Stockholm bestående av en galleria och retail park som tillsammans erbjuder drygt 80 butiker och restauranger fördelat på 54 000 kvadratmeter. Med ca 7 miljoner besökare per år omsätter handelsplatsen cirka 2,2 miljarder kronor. De kommande åren planerar Bromma Blocks utöka med ca 26 000 kvm handel, service och fritidsaktiviteter.

Bromma Blocks ägs av CBRE Global Investors och drivs av Vencom Property Partners. Vencom Property Partners driver även andra fastigheter i Sverige. Vencom grundades 1994 och är aktivt på den nordiska fastighetsmarknaden.

Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link