Hoppa till sidans innehåll

Källarbacken hjälper Alvik att synas

31 OKT 2018 13:03
Redan förras året var Källarbacken med och hjälpte Alvik med webbsändningar och synlighet online. Ännu mer så i år och dom är med både för vår utvecklingslag och dam-och herrlag.
  • Uppdaterad: 31 OKT 2018 13:03

Förra säsongen började Alvik livesända matcher samtliga förbundsseriematcher från Åkeshov. Det handlade om damlaget i Svenska Basketligan, herrlaget i Superettan herr och Utveckling dam i Basketettan. Det fortsätter föreningen med även i år och det kommer sändas 35-40 matcher från Åkeshovshallen under säsongen.
Där har Källarbacken varit ett gott stöd i arbetet.

Källarbackens Christian Jolinder ser ett större värde i att stötta hela Alviks verksamhet:
- Ett sant nöje att stötta en idrottsförening med höga ambitioner och starka värderingar där alla är välkomna.

- Det har varit en utmaning att få till samtliga sändningar och vi har haft ett par "barnsjukdomar" under året, men generellt sett har det fungerat väldigt bra och varit mycket uppskattat. Källarbackens stöd har varit mycket viktigt i den satsningen, säger Alviks klubbdirektör David McCann.

Vid frågor, kontakta:
David McCann, klubbdirektör Alvik Basket, 070-5270131
Christian Jolinder, Källarbacken, 010-7624320

Om Källarbacken
Källarbacken mousserande jordgubbsdryck är ett alkoholfritt alternativ till middag eller fest, som säljs på systembolaget. Den framställs uteslutande med färska frukter och bär som råvara. Mousserande Jordgubbsdryck är helt fritt från tillsatta aromer, den rena jordgubbssmaken kommer enbart från färska jordgubbar.

Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link