Hoppa till sidans innehåll

Textilia ser värde i Alvik

26 OKT 2018 14:29
Textilia har i olika omgångar varit delaktiga i föreningens arbete och skapat samarbeten. Företaget tar ett större grepp och stöttar både föreningens verksamhet i stort, inklusive speciellt ledarutveckling, och hjälper oss även att utrusta Blixtarna.
  • Uppdaterad: 26 OKT 2018 14:29

Textilia är idag Sverige största aktör inom textilservice och handhar service både åt FMV (Försvarets materielverk) och flertalet landsting runt om i landet.

Textilia har under ett antal år bidragit till föreningens verksamhet genom att stötta vårt arbete med Blixtarna (våra lag för barn-och ungdomar med olika funktionsnedsättningar). I och med kommande samarbete gört Textilia ett större grepp och stöttar både verksamhetens arbete för ledarutveckling och ser till att vi kan utrusta vår Blixtar så som sig bör.

- Vi har valt att stötta Alvik Basket för att det är en förening som förutom framstående sportsliga resultat också tar ett stort samhällsengagemang. Rosa Matchen, Alvik Blixtarna och Välkommen hit är bara några exempel på aktiviteter som visar att Alvik Basket är en förening med både stort hjärta och stort engagemang. Det är något vi gärna förknippas med, säger Textilias VD Fredrik Lagerkvist.

- Vi ser fortsatt stort värde i att fler företag vill vara med på resan mot Europas bästa växthus för unga spelare och ledare. Det handlar om ledarutveckling, socialt ansvarstagande och, givetvis, sportslig framgång. Textilia är väldigt tydliga att de värdesätter samtliga tre delar, vilket glädjer mig mycket och jag ser fram mot ett ömsesidigt värdefullt samarbete, säger Alviks klubbdirektör David McCann.

Vi frågor, kontakta
David McCann, klubbdirektör Alvik Basket, 070-5270131
Fredrik Lagerkvist, VD Textilia, 073-8521861

 

Om Textilia
Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link