Hoppa till sidans innehåll
Foto: Love Lannér

Välkomna till årets Basket & Sommarskoj!


Lägret är den perfekta starten på sommarlovet för alla barn födda 2007-2011. I år finns det möjlighet att delta vecka 24 eller 25 – eller båda veckorna såklart.

Basket-och sommarskoj är vårt basketläger för det lite yngre lirarna, som vi håller i Stora Mossens Idrottshallar. Samtidigt som vi tränar basket, hoppar och tränar balans, kommer vi leka och utöva vår idrott under enkla former för att stimulera utövande och träning.

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD!

Under lägret

På morgnarna samlas vi och pratar om vad som kommer att hända under dagen. Varje dag har ett nytt tema, t ex styrka och balans, bollbehandling eller skott och under dagen blandas basketmoment med lekar. Vi kommer att hålla igång ungefär kl 9-15 varje dag, där vi dela rupp dagen i två delar runt lunch.

En dag kommer vi att göra en badutflykt till Solviksbadet (om vädret tillåter).

_DSC9149

Våra Ledare

Ansvarig ledare för årets Basket-och sommarskoj är Paula Juhlin, som till vardags spelar i Alvik Baskets damlag och utbildar sig inom sports management. 

För att skapa en trygg miljö för barnen, där de känner sig sedda och välkomna, delar vi in dem i mindre grupper första dagen utifrån deras ålder. Ledare på lägret är äldre spelare, unga coacher och ett par mer erfarna coacher aktiva inom klubben. Ledarna arbetar med tydliga instruktioner anpassat för grupp och spelare. De äldre grupperna kommer att ha ett större fokus på detaljer och progression medan de yngre grupperna lär sig grundläggande teknik.

Varje grupp leds av minst en erfaren och utbildad coach från Alvik. Dessutom kommer äldre spelare från klubben att vara med som hjälpledare, dessa kommer genomgå en ledarutbildning specifikt inför Basket-och Sommarskoj. Spelare från både våra herr-och damlag kommer vara på plats för att både inspirera och leka med kidsen!

Efter lägret

När lägret är slut får spelarna ett inspirerande sommarschema som de kan testa för att kunna träna lite extra på sina basketskills och kroppskontroll.

_DSC9164

Kostnad
Vecka 24: 2 000 kr (fem dagar)
Vecka 25: 1 800 kr (fyra dagar)

För de som deltar bägge veckorna lämnas en rabatt på 500 kr, dvs vecka 24 + 25 kostar 3 300 kr.

I avgiften ingår luncher, mellanmål, t-shirt, vattenflaska samt alla aktiviteter vi gör. Vi har ett tak på 100 platser per vecka, först till kvarn med anmälan och betalning gäller.

Anmälan
Anmälan ska vara kansliet tillhanda senast 1 juni. Det är viktigt att både anmälan och betalning kommer in till oss i tid. 4:e juni kommer vi att skicka ut en bekräftelse. Vi e-mailar ut bekräftelsen så var noga med att fylla i en aktuell e-mailadress.

>>> ANMÄLAN ÄR STÄNGD!

Frågor?

För eventuella frågor kontakta Paula Juhlin, 08-870410 eller paulajuhlin (at) hotmail.com

starta

Uppdaterad: 05 JUN 2018 01:02
Skribent: Alvik Basket

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-87 04 10
E-post: This is a mailto link