Hoppa till sidans innehåll
Foto: Love Lannér

Välkomna till årets Basket & Sommarskoj!


Lägret är den perfekta starten på sommarlovet för alla barn födda 2005-2010! I år finns det möjlighet att delta vecka 24 eller 25 – eller varför inte bägge veckorna?!

starta

Under lägret

På morgnarna samlas vi och pratar lite om vad som kommer att hända under dagen. Varje dag har ett nytt tema, t ex dribbling, och under dagen blandas basketmoment med lekar och bus. Vi kommer att hålla igång ungefär kl 9-15 varje dag! En dag kommer vi att göra en badutflykt till Solviksbadet (om vädret tillåter).

_DSC9149

Våra Ledare

För att skapa en trygg miljö för barnen, där de känner sig sedda och välkomna, delar vi in dem i mindre grupper första dagen utifrån deras ålder. Ledare på lägret är äldre spelare, unga coacher och ett par mer erfarna coacher aktiva inom klubben. Ledarna arbetar med tydliga instruktioner anpassat för grupp och spelare. De äldre grupperna kommer att ha ett större fokus på detaljer och progression medan de yngre grupperna lär sig grundläggande teknik.

Det är kul

Efter lägret

När lägret är slut få spelarna ett inspirerande sommarschema som de kan testa för att kunna träna lite extra på sina basketskills och kroppskontroll.

_DSC9164

Kostnad

Vecka 24: 2 050 kr (fem dagar)
Vecka 25: 1 800 kr (fyra dagar)

För de som deltar bägge veckorna lämnas en rabatt på 500 kr, dvs vecka 24 + 25 kostar 3 350 kr. Vi ger även en syskonrabatt på 300 kr (för en vecka).

I avgiften ingår luncher, mellanmål, T-shirt, vattenflaska samt alla aktiviteter vi gör. Vi har ett tak på 100 platser per vecka, först till kvarn med anmälan och betalning gäller.

Anmälan
Anmälan ska vara kansliet tillhanda senast 12 maj. Det är viktigt att både anmälan och betalning kommer in till oss i tid. I slutet av maj kommer vi att skicka ut en bekräftelse. Vi e-mailar ut bekräftelsen så var noga med att fylla i en aktuell e-mailadress.

>>> Här sker anmälan.

Frågor?

För eventeulla frågor kontakta Jerry Hugoson  073-214 99 84 alt. This is a mailto link

Varje grupp leds av minst en erfaren och utbildad coach från Alvik. Dessutom kommer äldre spelare från klubben att vara med som hjälpledare, dessa kommer genomgå en ledarutbildning specifikt inför Basket och Sommarskoj
Uppdaterad: 13 MAR 2017 11:50

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-87 04 10
E-post: This is a mailto link