Hoppa till sidans innehåll

Alvik Plus


Gå med i Alvik Basket och vårt vårt förmånsprogram för alla medlemmar och supportrar, Alvik Plus. Då får du till exempel 100 kr rabatt på ICA Alviks torg, varje gång du handlar.

Kul att du vill läsa om Alvik Plus, vårt förmånsprogram för alla medlemmar och supportrar. Med Alvik Pluskortet i handen får du tillgång till olika specialförmåner som vi ordnar tillsammans med intressanta samarbetspartners.

Förutom att du stödjer vår verksamhet så kan du ta del av bra erbjudanden i din närhet. Inte minst så får du ta del av erbjudandet om 100 kr rabatt varje gång du handlar för mer än 500 kr på ICA Alvik storg. Du kan alltså handla varor för 400 kr och sen stoppa i varor för 100 kr som blir helt gratis! Helt galet bra!

Fyll i formuläret >>> här och betala samtidigt in 495 kr på bankgiro 204-5698 och märka inbetalningen med ditt namn och att det gäller ”Stödmedlemskap” så får du ditt ”Alvik Plus” kort hemskickat till dig inom en-två veckor. Du tjänar in avgiften på 5:e handlingen. 

Som ni förstår så går de pengar Alvik Basket får in till att utveckla verksamheten. Det är tex att våra coacher kan utbilda sig, att våra lag får bidrag till SM, att vi kan göra härliga matcharrangemang för Dam, Herr, SM och RM lag. Med god ekonomi får vi resurser till att jobba med värden utanför det idrottsliga som vårt arbete med ensamkommande ungdomar. Att bli stödmedlem hjälper därför Alvik Basket.

Jo förresten, tipsa gärna kompisar om Alvik Plus. För vi tar väldigt gärna emot ännu fler medlemmar i klubben, tänka sig.

Till sist, lite kort om kortet; det numrerade Alvik Pluskortet är personligt och måste signeras på baksidan för att vara giltigt. Och det får inte lånas ut till någon annan. Det är faktiskt en värdehandling.

Uppdaterad: 2016-11-25 00:22
Skribent: Rikard Aspegren

Va-lkommen-Hit_SBBF

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-87 04 10
E-post: This is a mailto link