Hoppa till sidans innehåll

Alvik Skills Camp 2020
 ANMÄL DIG HÄR

Om ASC

Coacher (kommer inom kort)

 

Alvik skills camp (ASC) arrangeras i år och har som absolut högsta mål att jobba med individuell utveckling och att förbättra varje deltagares basketfärdigheter. Träningen kommer vara krävande, intensiv och det är upp till varje deltagare att göra det mesta av träningstiden. Varje spelares ambition kommer vara det som sätter gränser för hur mycket var och en kommer lära sig under veckan.

Vi sträcker oss till tjejer och killar födda 2002-2007 och har mycket höga krav på våra coacher och tränare att leverera träningar på toppnivå. 

TRÄNINGSUPPLÄGG
Under de fem dagarna kommer vi ha 9 basketträningspass, 4 fyspass och 1 pass med matchspel. Lägret kommer fokusera mycket på spelförståelse och fundamental individuell teknik. Vi vill hjälpa till att bygga en bas för riktigt hög nivå av spelare.

Det kommer vara ett fysiskt och mentalt ganska krävande schema där deltagarna behöver förbereda sig både innan och under lägret för att få ut så mycket som möjligt.

Vi kommer efter lägret dela ut pris till de deltagare som har föregått med bäst exempel under träningar och aktiviteter.

 

DATUM
24 - 28 februari
09:00 första dagen är det inskrivning/invigning.
Dagarna håller på ca 08:30 - 15.30.

PLATS
Lägret kommer hållas i Åkeshovshallen.
Där har vi tillgång till två träningshallar, gym och konferensrum. Allt för att göra lägret riktigt bra.

MÅLTIDER
Lunch mellan basketträningarna samt två mellanmål kommer ingå varje dag.

LÄGERKOSTNAD
Deltagaravgiften är 2000 kr. I det ingår, förutom träningar, föreläsningar och lunch + mellanmål, även träningslinne samt vattenflaska.

Sista anmälningsdag är måndag 3: februari. Efter 3:e februari tillkommer 250 kr på anmälningsavgiften. Vid avanmälan efter 14:e februari betalas anmälningsavgiften endast tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. Det går utmärkt att dela uppbetalningen. Kontakta oss på kansliet, så löser vi det.

Uppdaterad: 27 SEP 2019 08:21 Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info