Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anders Tillgren

Alvik - Uppsala. Nytt decennium och årets första match!

03 JAN 2020 16:37
Alvik Dam inleder 2020 med bortamatch mot Uppsala lördagen den 4 januari kl 15.00. Det är inte bara första matchen för året utan också premiärmatch i Alvikslinnet för Klara Lundquist.
  • Uppdaterad: 03 JAN 2020 16:37

En vinst mot Uppsala är kanske något som många förväntar sig, men båda lagen är säkerligen lika sugna på varsin vinst efter ett kort juluppehåll. Uppsala ligger näst sist och är sugna på att ta hem den här matchen men Alvik Dam är i vinnarspåret och ligger på en tredje plats i tabellen, våra damer har ställt in siktet på en sak. Det är även dags för Klara Lundquist att äntligen dra på sig Alvikslinnet, något vi är många som längtat efter. 

När jag frågar Klara hur tankarna inför lördag går, svarar hon; Det ska bli väldigt roligt att sätta igång igen med matchen mot Uppsala. Jag går främst in med inställningen att vinna såklart men också att försöka att ha roligt och hitta tillbaka till mitt spel. Ser fram emot att spela i Alvikslinnet igen, svarar Klara.

Nu är det viktiga matcher som spelas framöver. Inte bara för att ta poäng utan för att hitta form och momentum när väl slutspelet börjar. Där är de ”självklara segrarna” svåra, just för att de ska vara självklara. Det finns inga lätta matcher, utan allt handlar om hur Alvik Dam presterar.

"Vårt spel mot Uppsala ska på pappret vara en enkel match, självklart kommer laget vara i fokus från första stund. Ingenting är gratis, vi måste dominera från första stund och genomföra vår spelplan, då blir det här en enkel match", säger Fotios Ioannidis, Head Coach.

Tillslut några ord från Janel McCarville om lördagens match.

”The team is excited to get the second half of the season underway. We have big goals for 2020 and it starts with Uppsala. We need to handle business, set our tempo and play to the best of our ability.” 

 

Matchfakta

Vad: Uppsala - Alvik Basket
När: Lördag, 4 januari kl 15.00
Var: SEB USIF Arena

 Matchen sänds på https://solidsport.com/alvikbasketdam/g/kd5vi4b0

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link