Hoppa till sidans innehåll

Alvik Dam - Norrköping Dolphins = Hemmamatch

05 NOV 2019 14:44
Onsdagen den 6 november är det dags. Alvik Dam möter Norrköping Dolphins i Åkeshovshallen kl 19.00, det kommer bli spännande!
  • Uppdaterad: 05 NOV 2019 14:44

 

 

Nu är det dags, Alvik Dam möter Norrköping Dolphins hemma, i Åkeshovshallen. Det vi vet är att det kommer bli en tuff match. Men Alviks damer är sugna på en vinst, det har varit så otroligt nära de senaste matcherna. Vi är peppade, och det finns flera frågetecken kring matchen. 

Kommer Janel McCarville & Elin Ljunggren ha hunnit ladda om, eller är det för nära inpå Kinaresan? Har Sylvia & Emilie hämtat sig efter EYBL? Den stora frågan är, kommer Shanity James spela? Har planen från början varit att Shanitys första match i Alvik ska vara mot just Norrköping Dolphins? Den som vill ha svar kommer kl 19.00 nu på onsdag till Åkeshovshallen, det kommer levereras basket på hög nivå, och Alviks Damlag vill ha publik, nu fyller vi BORGEN!

Vi är förberedda på att det ska bli en tuff match imorgon. Norrköping har ett bra lag och har haft en stabil start på säsongen. Vi har ett starkt lag och har varit väldigt nära att vinna båda matcherna mot A3 och Luleå. Kan vi spela fokuserat med färre egna misstag och samtidigt det höga tempo vi vill, tror jag vi kan ta hem en vinst! - Paula Juhlin

Last week was tuff for us, Janel and Elin were in China and our 3 young players In EYBL. So we had many problems in our practice . It’s a really tuff game for us, we need to follow our plan perfectly if we want to win. We will do our best, we want to be back. - Fotios Ioannidis Head Coach

Matchfakta

Vad: Basketligan dam, Alvik Baskets damlag – Norrköping Dolphins
När: Onsdag 6 november 19.00
Var: Åkeshovshallen, Bergslagsvägen 60.

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link