Hoppa till sidans innehåll

ALVIK DAM åker till Umeå!

17 JAN 2020 12:47
Att möta Umeå på bortaplan kommer att bli en utmaning. Umeå mötte Luleå och förlorade stort, så laget lär vara taggade på vinst, men det är självklart Alvik Dam också!
  • Uppdaterad: 17 JAN 2020 12:47

Nu är det inte långt kvar till Final four och det är även en viktig match för Alvik i tabellen, mycket handlar om att komma i rät sinnestämmning inför Final four som är nästa helg. Umeå kommer vara laddade och självklart gå för vinst efter den stora förlusten mot Luleå. Men Alvik är redo för att få briljera. 

Vad säger Fotios Ioannidis om söndagens match? -A3 är egentligen inte det laget som vi såg mot Luleå. Det är ett bra lag med starka spelare och nu kommer dom absolut vilja vinna. Det är inget problem för oss att spela på bortaplan, vi förbereder oss inte annorlunda för att spela på bortaplan i jämförelse med när vi ska spela i Åkeshovshallen. Vi vill göra exakt det vi gjorde förra året i Umeå, att vinna spelet, vi ska absolut göra vårt bästa! 

 

Som sagt båda lagen kommer vara laddade för vinst, Elin Ljunggren, vad tror du om matchen?
- Vi är absolut redo och väl förberedda. Vi har haft bra träningar den senaste tiden, men det kommer bli en tuff match. Hur tror du Umeå tänker? - Umeå gjorde en svag match mot Luleå senast så de kommer absolut vara revanschsugna från den matchen. Sist vi möttes så förlorade vi med endast 2 poäng, men då var inte Klara eller Shanity i laget, det här kommer bli kul!

 

 

Matchfakta

Vad: Umeå A3- Alvik Basket
När: Söndag, 19 januari kl 15 januari
Var: Umeå Energi Arena

Matchen sänds på
https://solidsport.com/alvikbasketdam/g/oprvfj64

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link