Hoppa till sidans innehåll

Alvik möter EOS!

22 NOV 2019 13:50
Nu är det dags efter ett litet upphåll. Alvik Dam möter EOS nu på lördag den 23 november kl 14.30, det kommer bli spännande!
  • Uppdaterad: 22 NOV 2019 13:50

Matchen nu på lördag kommer bli tuff, det har gått cirka ett halvår sen lagen möttes. Alvik ligger precis före i tabellen och Eos har förlorat sina tre senaste matcher. Eos är ett bra lag och damlaget behöver fortsätta att var ödmjuka och förstå att inget är över än. Vi behöver fortsätta att ge allt vi har och fightas för bollen varje gång och visa att vi vill det här mer än dom. Det kommer bli tufft, men Eos är inte bättre än oss!

Eos är ett riktigt bra lag. De har en duktig coach som har fått laget att spela stabilt och med bra energi, De har duktiga spelare som Alvik Dam kommer behöva spela bra försvar på. Det krävs att ha fokus och presterar i 40 minuter. Men framför allt så ska det vara Alvik som sätter reglerna och får Eos att spela som vi vill. 

Its always tuff to play against EOS in Lund. We have some problems with injuries but we will try our best to win the game. -Fotios Ioannidis

Det kommer bli en tuff match, EOS är alltid bra på hemmaplan. Det är alltid svårt att spela bortamatch hos dom. Vi kommer från två veckors uppehåll precis som EOS gör, och innan dess hade vi en bra period med två vinster mot Norrköping Dolphins, så jag tror att det kommer bli en bra match från vår sida, säger Paula Juhlin.

Som sagt tack vare landslagsuppehåll så kommer det absolut finnas massa energi från bägge lagen och Alvik är väldigt peppade på att ta hem en vinst. Om man inte kan se matchen i Eoshallen så sänds den på https://solidsport.com/eosdam/g/wr89riar

Matchfakta

Vad: EOS – ALVIK
När: Lördag, 23 november 14.30-18.00
Var: Eoshallen Arkivgatan 32, Lund

 

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link