Hoppa till sidans innehåll

Äntligen match!

18 FEB 2020 15:54
Nu är det dags, äntligen match för Alvik Dam. Den första efter vinsten i Svenska Cupen, och det är bortamatch mot Norrköping. Det kommer bli tufft, men Alvik vet vi är ett otroligt starkt lag den här säsongen.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2020 15:54

 

Det har varit ett uppehåll från Svenska Cupen för Alvik och nu är damerna sugna på att spela match. Sist lagen möttes var innan jul, först spelades det en hemmamatch i Åkeshovshallen och några dagar senare möttes lagen igen i Svenska Cupen. Alvik vann bägge matcherna. Norrköping har under säsongen spelat ojämnt men efter jul så har man hittat formen och det kommer bli en bra match imorgon. 

Vi är förberedda på att det ska bli en tuff match imorgon. Norrköping har två bra matcher bakom sig. Vi har ett otroligt starkt lag, kan vi spela fokuserat med färre egna misstag och samtidigt det höga tempo vi vill, tar vi hem en vinst! - Paula Juhlin

Hur ser Fotios på Norrköpings framfart? - Det kommer bli en tuff match för oss, Norrköping har två vinster mot två topplag, men vi är förberedda och kommer göra vårt absolut bästa!

Matchfakta

Vad: Alvik Baskets – Norrköping Dolphins
När: Onsdag 19 november 19.00
Var: Stadium arena Norrköping.

Matchen sänds på
https://solidsport.com/alvikbasketdam/g/8zb19w33

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link