Hoppa till sidans innehåll

Bortamatch mot Telge!

01 MAR 2020 10:45
Den 1 mars möter Alvik Dam Telge på bortaplan. Alvik är med i toppstriden i ligan och varje vinstår viktig för slutspelslottningen. Det är uppkast kl 16.00 i Täljehallen.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2020 10:45

Alvik har sju segrar i rad, senast med 66-39 mot Eos, vilket har tagit laget till tredje plats i tabellen. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Alvik, med 76-69. Alla matcher är nu viktiga inför slutspelet.

Vad säger Fotios Ioannidis om matchen i Täljehallen? - Det kommer bli en tuff match, Telge har en bra känsla i sitt lag och förlorade på övertid mot Luleå. Vi är väl förbereda och ser fram emot utmaningen på söndag. Vi kommer såklart göra vårt bästa, avslutar Fotios.

Den 7 mars och 11 mars väntar två toppmatcher hemma i Åkeshovshallen. Den 7 mars är det Högsbo som gästar oss, och den 11 mars är det Luleå. Då fyller vi Åkeshovshallen och hejar fram våra damer till vinst.

Vad säger lagkapten Paula Juhlin om matchen? - I vår förra match mot EOS spelade vi riktigt bra försvar och det vill vi ta med oss till dagens match mot Telge också. Anfallsmässigt vill vi försöka hitta bättre tempo och timing i allt vi gör och hålla en jämn nivå genom matchen. Vi har många spelare som kan steppa upp och ta ansvar så jag har en positiv känsla inför matchen!

Men nu är det först Telge som står på schemat, om man inte har möjlighet att vara på plats i Täljehallen så kan man alltid se matchen från Solidsport.

 

Matchfakta

Vad: Telge – Alvik
När: Söndag 1 mars 16.00
Var: Täljehallen

Matchen sänds på
https://solidsport.com/alvikbasketdam

 

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link