Hoppa till sidans innehåll

Högsbo nästa för Alvik Dam!

06 DEC 2019 13:44
Det kommer bli stentufft för Alvik, det kommer garanterat bli otroligt spännande, det här är en match man vill se!
  • Uppdaterad: 06 DEC 2019 13:44

Det duggar tätt mellan toppmatcherna för Alviks damer. I måndags vann vi över Telge på hemmaplan och på lördag åker laget till västkusten för att möta tabelltvåan Högsbo. Det kommer bli en stentuff match för Alvik där det gäller att hålla ordning på Högsbos Kourtni Perry och Elin Johansson under korgarna, assistproffset Cassandra Nofuente och systrarna Fredrikson på trepoängslinjen. 

"Det kommer bli en riktigt tufft match. Högsbo är ett bra lag med riktigt duktiga spelare. Laget har höga ambitioner och dom spelar ett hårt spel, vi behöver följa vår plan i 40 minuter. Damlaget vill såklart vinna och vi är förberedda!"- Fotios Ioannidis Head Coach

Alvik har spelare med size som kan bröta med Högsbo under korgarna, vi har skyttar, vi har snabbhet, vi har tjurskalliga försvarare och rutinerad smartness. Vi har en galet bra startfemma, en bänk som visat att de kan och vill leverera och inte minst har vi ett harmoniskt lag som älskar att spela tillsammans. Det kommer garanterat bli en ruggigt spännande match och du ser den live på Solidsport!

Matchfakta

Vad: Högsbo - Alvik Basket
När: Lördag, 7 december kl 16.00
Var: Gothia Arena 2

 Matchen sänds på solidsport.com/sbl-dam

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link