Hoppa till sidans innehåll

VINST för Damlaget i helgen!

13 JAN 2020 14:44
Lördagsmatch i Åkeshov med publik som hade fokus på nummer 7 Klara Lundqvist som äntligen var tillbaka i Åkeshov i det gröna linnet. Efter en timeout av Fotios så sänkte Tova Sabel 2 raka treor och därifrån var det Alvik resten av matchen.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2020 14:44

Lördagsmatch i Åkeshov med publik som hade fokus på nummer 7 Klara Lundqvist som äntligen var tillbaka i Åkeshov i det gröna linnet. Klara startade matchen, men det var Mark som startade den bäst, 7-12 efter 7 minuter spelat och det var mycket på grund av Shaylen Burnett som slet och rev sig fram. Efter en timeout av Fotios så sänkte Tova Sabel 2 raka treor och därifrån var det Alvik resten av matchen.
Vad säger Fotios Ioannidis om matchen? - Jag tycker att vi hade ett bra spel, mina spelare höll fokus från början till slut. Vi följde vår spelplan, självklart kan vi alltid förbättra vårt spel, det finns alltid något att jobba på, men jag hoppas publiken i Åkeshov gillade matchen!

Mark hängde i länge i andra perioden men Alviks sista minuter på 10-2 gav ett litet miniryck.
Andra halvlek var en transportsträcka där Alvik leddes av kapten Paula Juhlin, stabila Shanity James och återvändaren Klara Lundqvist. Jag trodde att vi skulle ha en större ledning tidigare, vi kunde spelat bättre försvar, jag tycker att vi tappade enkla öppna lägen. Men i fjärde perioden drog vi ifrån. Otroligt roligt med så mycket publik i Åkeshov, säger lagkapten Paula Juhlin.

Det var helt enkelt så att fart och fläkt fällde Mark då man tappade matchen helt i fjärde perioden och det kunde rinna iväg till 86-61. 

Anna Stern
Hanna Mebius Svensson
Klara Lundquist 9 poäng
Paula Juhlin 20 poäng
Nina Baresso
Sylvia Leth 4 poäng
Ebba Stenman
Elin Ljunggren 18 poäng
Tova Sabel 11 poäng
Shanity James 22 poäng
Emelie Erlandsson
Nathalie Schönberg Langanga 2 poäng
.

GO ALVIK!

 

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link