Hoppa till sidans innehåll

ALVIK - NORRORT

25 FEB 2020 16:58
Bortamatch står på schemat. Kl 19.00 är det uppkast mot Norrort, det kommer bli en tuff match. Herrarna är sugna på att spela eftersom matchen i lördags blev inställd, idag behöver Alvik vara redo att stoppa Norrorts tempo! (Foto: Tove Naumann)
  • Uppdaterad: 25 FEB 2020 16:58

Tisdagsmatch borta mot Norrort väntar, vi kommer från en inställd match i lördags medans Norrort kommer från en dubbel övertids match borta i Göteborg. Förhoppningsvis kan vi utnyttja det och hoppas att Norrort har lite segare ben än vi.

 
Under säsongen har det varit 2 jämna matcher mellan lagen, en borta som vi förlora med 3 poäng och en hemma för bara en månad sen som Hannes Widell avgjorde i slutsekunderna. Senaste matchen mot Norrort hade vi en usel start, det har man inte råd med i denna serie och definitivt inte mot Norrort som är ett av seriens topplag, så idag behöver vi vara redo att stoppa deras tempo och själva försöka sätta upp ett högt tempo offensivt. 


"Sista matchen i februari och sista matchen mot Norrort denna säsong, skulle vara oerhört skönt att vinna den och gå in inför sista fasen av säsongen med självförtroende och form”
- Johan Andersson assisterande coach


"Should be a good game. We loss on a last second 3 or shot last time at home. We will need to execute on offense tonight and contain Widell who had a monster game against us last time and a big game last week vs Hôgsbo." - Fred Drains Head Coach

 

Matchfakta

Vad: ALVIK-Norrort 
När: Tisdag, 25 februari  kl 19.00
Var: Tibblehallen

Matchen sänds på
https://solidsport.com/alvikbasket-herrar

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info