Hoppa till sidans innehåll

ALVIK-HÖGSBO, DET ÄR HEMMAMATCH!

25 JAN 2020 12:46
Alvik herr kommer nu senast från en vinst mot AIK. Nu är det helt enkelt bara att fortsätta på samma bana och ge allt på vägen mot slutspelet. Det här är en otroligt viktig match för laget, kom till Åkeshov 18.00 lördagen den 25 januari!
  • Uppdaterad: 25 JAN 2020 12:46

Efter matchen mot AIK säger Fred Drains att han var väldigt nöjd med lagets försvarsspel och att de höll AIKs skottprocent nere genom att tvinga dom att ta tuffa skott. I kommande match möter de ett Högsbo en viktig match för Alvik som vill fortsätta klättra. Lagen har mötts tidigare under säsongen och då har tyvärr Alvik förlorat. 

Alvik ligger just nu femma i tabellen, så nu måste laget ta varje chans att vinna. Att sluta högre upp i ligan är av största vikt ifall Alvik ska ha en chans att ta sig vidare till SBL, så alla matcher dom spelar är viktiga att ta poäng i. Matchen på lördag behöver därför tas på största allvar.

 

”Äntligen dags för Högsbo igen, senast vi möttes så var det i början och vi spelade en bra match i 3 perioder. Den gången kunde vi inte hålla ut och förlorade då med 9 poäng, nu är det dags för revansch. 6/7 senaste är segrar för oss och det är givetvis en stor trygghet för oss, dubbla derbysegrar mot AIK i bagaget. Senast var det David Jolinder som ledde laget, på lördag får vi se vem som kliver fram lite extra, men givetvis krävs en bra laginsats för slå starka Högsbo. På lördag 15.00 i Åkeshov behöver vi erat stöd, när vi fortsätter vår kamp för att ta in poäng på toppen."
Ses där!
- Johan Andersson Assisterande Coach 

"It's been a while since we played them the second game of the season. I feel we gave them the first game to them down in Gothenburg. We were winning the game up until crunch time of the 4th quarter then we collapsed. This time around we need to execute when it's necessary. We do that along with being aggressive offensively we will be fine." - Fred Drains Head Coach 

 

Matchfakta

Vad: ALVIK-HÖGSBO
När: Lördag, 25 januari kl 15.00
Var: Åkeshovshallen

Matchen sänds på
https://solidsport.com/alvikbasket-herrar/g/hhu5js04

GO ALVIK!

 

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info