Hoppa till sidans innehåll

Alvik Herr-Team4Q: HEMMAMATCH

13 FEB 2020 12:16
Dags att inleda en Win streak igen och vi gör det i Åkeshov 15.00 på söndag, vi hoppas ni kommer och stöttar oss! Alvik Herr möter Team4Q, sist vi möttes vann Alvik. För oss är det alltid viktigt att ha bra energi, så kom till Åkeshovshallen!
  • Uppdaterad: 13 FEB 2020 12:16


Vi kommer från 2 jämna förluster, mot Norrort där Hannes Widell sänkte oss i sista sekunden och sedan mot Fryshuset där vi hade ett öppet skott för vinna matchen. Vad säger Johan Andersson, assisterande coach om läget? - Det suger rätt hårt att förlora dessa matcher men det är dessa man lär sig av mest. Jag själv har funderat mycket senaste om dessa matcher blivit segrar vilken oerhört bra situation vi skulle vara i, vi skulle vara top 4 med smaken av toppen hela tiden. Dessutom när vi har Eos, Högsbo och Norrort kvar att möta varsin gång. Nu är fallet tyvärr inte så och nu får vi gå in i fokus på att börja en Win streak igen, för det var faktiskt mot Team4Q som vändningen kom förra gången.
Efter en tuff tid där bollen studsat ut rätt många gånger så vände allt och vi vann våra 7/8 senaste efter segern mot Team4Q i december. Den gången var det Marcus Johnson som var kylig i slutet och sänkte straffkast samt ett otroligt lagförsvar i dom viktiga positionerna i slutet. 

Vad säger du om Team4Q, hur ser laget ut nu? - Jo dom har steppat upp, blivit av med sin amerikan men laget har slagit Fryshuset, spelat jämnt mot Högsbo och slagit bottenlagen. Så dom är på g och lär komma till Åkeshov på söndag med revanschlust sen senast mot oss. För Alvik är det alltid viktigt att ha bra energi, det har man sett tidigare under säsongen, när vi spelar med hög energi och aggressivitet då är vi väldigt svårslagna, säger Johan.

Nu är det dags att inleda en Win streak igen och vi gör det i Åkeshov 15.00 på söndag, Alvik herr hoppas ni kommer och stöttar, det behövs publik!
Vad säger då head coach, Fred Drains?

"Last time we played one another it was a close matchup down in a Helsingborg. Went down to the end and we got a big stop on defense to secure the game. I expect the same type of game on Sunday, close and to the end. Big test for us is if Emil is ok to play, he twisted his ankle the other day. So we will see how it progresses the next couple of days.
If he can't play then someone else needs to step up."- Fred Drains Head Coach 

 

Matchfakta

Vad: ALVIK-Team4Q
När: Söndag, 16 januari kl 15.00
Var: Åkeshovshallen

Matchen sänds på
https://solidsport.com/alvikbasket-herrar/g/zunnvtdm

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info