Hoppa till sidans innehåll

Den sista matchen 2019 blir även den första matchen 2020.

04 JAN 2020 17:21
Efter lite julledighet är vi äntligen tillbaka i Åkeshov, denna gång tar vi emot Bankeryd som vi innan jul slog. Då var det en bra utförd match som slutade med en storseger. Nu är det hemmamatch med lite förändringar. (foto: Martin Stern)
  • Uppdaterad: 04 JAN 2020 17:21

Efter lite julledighet är vi äntligen tillbaka i Åkeshov, denna gång tar vi emot Bankeryd som vi innan jul slog. Då var det en bra utförd match som slutade med en storseger.  Vad tror du om matchen Johan Andersson, assisterande coach i herrlaget? Denna gången är saker lite annorlunda, deras amerikanska guard borde vara tillbaka och det ger givetvis dom en till dimension. Vi förväntar oss en tuffare match och är redo för det, vi ses i Åkeshov 14.00 nu på söndag!

Alvik Herr ligger på en 6.e plats i tabellen, Bankeryd ligger sist, vilket gör det extra viktigt att vinna, de matcher som på pappret ska vara enklare att vinna än andra kräver ett fokus från start. Bankeryd kommer vara otroligt taggad efter juluppehåll.

Hur känns det att komma igång efter julledigheten frågar jag Oscar Jernberg, spelare i Alvik herr?
Det är väldigt roligt att komma igång igen efter några veckors matchuppehåll! Vi mötte Bankeryd i sista matchen innan jul. Då lyckades vi åka därifrån med en seger. Jag är övertygad om att de kommer vara laddade för revansch, så det blir en tuff kamp i 40 minuter. Hoppas på mycket stöd från läktaren!

Kom nu till Åkeshovshallen, Alvik Herr vill ha ert stöd! Tillslut några ord från Head coach Fred Drains. 


"We played Bankeryd the last game before the break. They had a few guys missing. We played stable and we're able to spread time out thru all players. Therefore we didn't have to put a lot of minutes on anyone. We were off 6 days and we had some guys gone longer. So hopefully we don't take Bankeryd lightly. We still need to go out there and perform and execute."
- Fred Drain Head Coach

 

Matchfakta 

Vad: Alvik Basket - Bankeryds basket
När: Söndag, 5 januari 14.00
Var: Åkeshovshallen

Matcherna sänds på https://solidsport.com/alvikbasket-herrar/g/1us4c8yi

 

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info