Hoppa till sidans innehåll

Derby på hemmaplan!

15 JAN 2020 12:25
I söndags tog vi en mycket viktig seger borta mot AIK, den var viktig i många synvinklar, och nu på söndag är det dags igen! Foto: Jojjesplejs Hemsida
  • Uppdaterad: 15 JAN 2020 12:25

I söndags tog vi en mycket viktig seger borta mot AIK, den var viktig i många synvinklar, en av dom var att vinna ännu en gång mot AIK. Viktigt också var det för vårt egna självförtroende, nu har vi 5 segrar på 6 senaste och vi tar hela tiden in poäng på toppen. 
Hur ser då Johan Amdersson, assisterande coach i herrlaget på söndagens match? - Nu på söndag väntar AIK igen, dom kommer vara revanchsugna och villiga att offra allt för en seger. För oss blir det viktigt att fortsätta göra ett bra jobb på Erkan Inan, det gjorde vi bra i stora delar i söndags. Annars måste vi fortsätta springa golvet och utnyttja vårt skytte till fullo, gör vi det har vi en bra chans att knipa ännu en vinst och 4-0 på AIK denna säsong.

Först spelar Alvik Herr kl 15.00 mot AIK, kl 17.30 är det dags för Alvik Utveckling Dam att möta AIK i Åkeshovshallen. En riktig kanonsöndag, självklart behövs det stöd från läktaren.


"Playing AIK two times in 1 week will be tough. Our last time this season playing them. This will be the 5th time this season (1 time in preseason) and that's a lot to play a team in one season. We know what to expect from them and they know what to expect from us. We just need to play with confidence like we have against them and everything will fall into place. I expect a tough match and nothing less."
- Fred Drains Head Coach 

Jag frågade kapten Anton Miller vad han tror om matchen.
- Vi måste hålla ihop det och hålla oss till vår gameplan. Vi gjorde det till viss del sist men det finns rum för förbättring. Fortsätta spela tillsammans i offense och hålla oss till scoutingen defensivt. 
Det är en jätteviktig match för oss om vi ska kunna klättra i tabellen. Det blir självklart extra viktigt eftersom det är Västerortsderby, säger Anton.

Matchfakta

Vad: ALVIK-AIK
När: Söndag, 19 januari kl 15.00
Var: Åkeshovshallen
Förköphttps://alvikbasket.ebiljett.nu/Home/Tickets?eventId=60&isSeason=False

Matchen sänds på
https://solidsport.com/alvikbasket-herrar/g/8xwqcn0j

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info