Hoppa till sidans innehåll

Dubbelmöte i helgen!

06 DEC 2019 13:25
Alviks Herrlag har två matcher i helgen, det är två matcher på två dagar och det gäller att spela tillsammans som ett lag, då vinner vi!
  • Uppdaterad: 06 DEC 2019 13:25

På lördag möter Alvik Herr Team4Q kl 15.30. Match nummer två står Helsingborg BBK för, uppkastet är  kl 14.00, båda matcherna spelas i Helsingborg.

Motståndet nu på lördag står Team4Q för och Alvik Herr har spelat ihop sig ännu mer, laget har haft två veckor på sig sen mötet mot EOS med 9 träningar på schemat och även haft tid att prata ihop sig. Det här en match vi måste vinna och som också kommer ge Alvik ett självförtroende inför söndagens match!

"I helgen är det 2 matcher på 2 dagar, vi tar en i taget. Herrlaget åker ner till Skåne i helgen för att vinna. Vi behöver spela tufft men framförallt samarbeta. Det kommer vi också göra om vi litar på varandra, tar rätt beslut speciellt i slutet på matcherna. Av 6 förluster har 5 matcher förlorats med 5 poäng eller färre, och bara pga dåliga beslut, nu är det slut på det! Det här är något som vi kan kontrollera och då kommer vi komma hem efter helgen med två vinster!"   - Fred Drains Head Coach  

När det kommer till match nummer 2 mot Helsingborg så kommer det bli spännande. Sist när lagen möttes så var det en jämn match i Åkeshovshallen men tyvärr lyckades vi inte säkra vinsten. Nu är vi ett bredare lag med Marcus Jonson Jr i som blivit endel av Alvik herr. Herrarna är sugna på revansch och den här gången kommer det gå vår väg, det kommer gå snabbt och vara tufft!

"I helgen åker herrarna mot Skåne för 2 viktiga matcher, först mot Team4Q och sen Helsingborg. Vi har satt oss i en situation där varje match är måstematcher, nu har vi press på oss och måste kunna hantera den. Nu hoppas vi att vi kan vända trenden och ta 2 raka. Gruppen har jobbat hårt i 2 veckor och är väl förbereda för helgen."
- Johan Andersson Assisterande Coach

Matchfakta nr 1

Vad: Team4Q - Alvik Basket
När: Lördag, 7 december 15.30
Var: GA-Hallen 

 

Matchfakta nr 2

Vad: Helsingborg BBK- Alvik Basket
När: Söndag, 8 december 14.00
Var: GA-Hallen 

Matcherna sänds på https://solidsport.com/alvikbasket-herrar

 

 

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info