Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot Fryshuset.

25 NOV 2019 10:47
Alvik Herr mot Fryshuset stod på programmet för lördagen. Vi visste vad som väntade, ett Fryshuset som kommer springa och det gäller att hänga med från start!
  • Uppdaterad: 25 NOV 2019 10:47

Vi visste vad som väntade idag, ett Fryshuset som kommer springa från start och med stort tålamod. Just detta sker, vi är inte med i början och låter dom få springa i 13 Transition poäng i första perioden, alldeles för mycket.


Vi sänker tempot i andra perioden med att sätta upp en zon och låter Fryshuset ta skott utifrån, vilket är något som dom inte föredrar. Vi går 10-0 i slutet på andra och underläge med 40-49 i paus. Vi gjorde några förändringar inför andra halvlek och det gav resultat till en början men sedan får Fryshuset öka tempot och då har vi inte en chans. Aleksa Solevic får dra upp tempot och fördela bollen till sina lagkamrater som är duktiga på att springa golvet.


I fjärde så spelar Fryshuset smart och tar väl hand om bollen och utnyttjar våra misstag defensivt.
När matchen nästan känns lite avgjord så blixtrar vi till, Marcus Johnson sätter några viktiga skott som gör detta till en jämn match. Vi har i slutet lägen att vinna denna match men gör mentala misstag offensivt som defensivt och det utnyttjar Fryshuset. Förlust med 4 poäng, oerhört tungt att förlora ännu en jämn match.

Emil Häglund 22 
Marcus  Johnson Jr 16
Jacob Andersson 12  
Oscar Jernberg 11 
Anton Miller 10 
Sermed Hasan 10 
Papy N´diaye 2 
Simon Granado 1 
Uros Cigoya 1

GO ALVIK!

 

 

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info