Hoppa till sidans innehåll

Just nu går bollen inte vår väg!

25 NOV 2019 13:33
Alvik Herr mötte EOS i Åkeshov, vi klarar tyvärr inte att hålla fokus hela vägen. Nu har vi 2 mycket viktiga veckor med 9 träningar innan vi den 7 december åker till Skåne för dubbelhelg mot Team4Q och Helsingborg.
  • Skapad: 25 NOV 2019 13:33

På söndagen väntade starka Eos hemma i Åkeshov, som senast slog oss med 3 poäng. Vi kände att vi behövde studsa tillbaka från lördagens jämna förlust mot Fryshuset, vi inleder starkt och får igång skyttet direkt, något vi inte fick i lördags. Eos spelar dock bra, med stort tålamod delar dom bollen väldigt bra och får med alla i spelet. I andra perioden håller vi jämna steg med Eos vilket leder till att vi är i underläge med 42-46 inför andra halvlek. 


En mycket fokuserad start i tredje leder till ett ryck som ger oss en ledning med 61-55. Defense som gör det mesta under denna bra period, vi spelar med hög energi och mycket kommunikation. När Eos sedan tar ett steg upp defensivt så blir vi passiva, kramar bollen lite extra och gör allt svårt, detta leder till en run av Eos som går upp i en ledning på 9 poäng. Tyvärr har vi hittills under säsongen haft väldigt svårt att knyta ihop säcken när vi är i en ledning, även så nu.


Vi har chanser i slutet att gå om Eos och vinna denna match men lyckas inte, vi klarar inte av att ha fokus i varje spel speciellt i slutet som man verkligen behöver ha mot skickliga lag.
Just nu går bollen inte vår väg, vi förlorar väldigt många jämna matcher och har i varje match en chans att vinna. 2 segrar och 6 förluster känns orättvist eftersom vi varit i ledning i varje förlust med 10 minuter kvar, nu är situationen dock så och vi måste jobba därifrån. Nu har vi 2 mycket viktiga veckor med 9 träningar innan vi den 7 december åker till Skåne för dubbelhelg mot Team4Q och Helsingborg. Tack för stödet denna helg i Åkeshov, vi ger oss inte.

Marcus Johnson Jr 32
Emil Häglund 19
Jacob Andersson 12
Oscar Jernberg 8
Sermed Hasan 6
Anton Miller 5
Uros Cigoya 3

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info