Hoppa till sidans innehåll

Oscar Jernberg - 4e säsongen i Alvik

24 AUG 2020 09:57
Det blir Oscar Jernbergs fjärde säsong i Alvik. Ursprungligen från Haga/Haninge och kom via Sundsvall och Nässjö tillbaka till Stockholm för några år sen.
Vi är otroligt glada att Oscar stannar kvar hos oss. (Foto Martin Stern)
  • Skapad: 24 AUG 2020 09:57

Oscar, vad fick dig att skriva på för en ny säsong?

- Jag har trivts väldigt bra i Alvik under mina år här. Det finns en familjär känsla och jag känner att klubben har en ambition som stämmer överens med min egna. Jag tycker att Alvik hör hemma i ligan och jag vill vara med och göra det jag kan för att se till att herrarna kommer tillbaka till basketens finrum.

Om man jämför med förra året, vad är det som måste förbättras?

- Vill man vara ett topplag i Superettan krävs det att laget är förberett och samspelt. Förra året var vi med och kämpade i stort sett i alla matcher men vi hade svårt att hålla hela vägen och åkte på flera onödiga förluster. Alla i laget måste ta ansvar och veta vad som gäller och hur vi ska hantera olika situationer. 

Vad förväntar du dig av säsongen som kommer?

- Av det som jag har sett hittills förväntar jag mig att vi kommer att vara ett hungrigt lag med många som bidrar. Jag tror att vi kommer vara ett lag som spelar med hög intensitet. Ett lag som är med och slåss om topplaceringarna i serien.

”Väldigt viktigt att Oscar förlänger med oss, kontinutet är viktigt. Hans lugn och ödmjukhet smittar av sig och han har en stor betydelse laget. Oscars skytte utifrån gör  användbar i många situationer på planen, både utan och med boll”
- Johan Andersson assisterande coach

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info