Hoppa till sidans innehåll

Viktig hemmamatch, Alvik möter Norrort!

28 JAN 2020 19:06
Nu på onsdag kl 19.00 är det dags för hemmamatch för Alvik Herr. Motståndet står Norrort för och sist lagen möttes förlorade tyvärr Alvik men det var otroligt jämnt. Det är en skön känsla i herrlaget som har fem raka segrar bakom sig.
  • Uppdaterad: 28 JAN 2020 19:06

Nu på onsdag är det dags för hemmamatch för formstarka Alvik Herr. Motståndet står Norrort för och sist lagen möttes förlorade tyvärr Alvik men det var otroligt jämnt. Men det är en skön känsla i herrlaget, man kommer ifrån en vinst mot Högsbo, nu med fem raka segrar går man självklart mot sin sjätte och vi vill såklart klättra i tabellen till en fjärde plats. 

Vad säger Oscar Jernberg, spelare i Alvik Herr om matchen?
Det har gått nästan tre månader sen vi mötte Norrort förra gången. Då var det en riktigt jämn historia som inte avgjordes förens sista minuten, tyvärr inte till vår fördel. Nu får vi äntligen möjlighet att ta revansch på hemmaplan och vi hoppas att så många som möjligt kommer och hjälper oss från läktaren. Vi siktar på sjätte raka segern och behöver all stöd vi kan få. 

Fred Drains Head coach för Alvik Herr ser verkligen framemot matchen imorgon mot Norrort. -Vi har en skön känsla i laget, så vi ska bara koncentrera oss på att spela som vi gjort under våra tidigare matcher då kommer allt gå bra. Sist lagen möttes så förlorade vi tyvärr, men känslan inför matchen imorgon är bara positiv, vi måste spela med intensitet och aggressivitet från start, avslutar Fred.

Så med andra ord kom och heja fram Alvik Herr till vinst i Åkeshovshallen mot Norrort. Det här är en oerhört viktig match, så allt stöd från läktaren behövs! Nu är allt fokus på att vinna och klättra i tabellen.

 

 

Matchfakta

Vad: ALVIK-NORRORT
När: Onsdag, 29 januari kl 19.00
Var: Åkeshovshallen

Matchen sänds på
https://solidsport.com/alvikbasket-herrar/g/db8akib9

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info