Hoppa till sidans innehåll

Tjena allihopa!

28 OKT 2012 07:00
Idag var det skarpt läge för de små catalonerna då dagen började med att pojkar 00 hade match kl 9:00 mot ett hyfsat duktig 99 lag från samma region.
  • Skapad: 28 OKT 2012 07:00

Matchen började i ett rasande tempo där motståndarlaget tog en snabb ledning efter första perioden. Men ju mer matchen pågick så skulle det visa sig att motståndarna inte skulle vara ett problem för de handplockade 00:orna. 

Tack vare deras snabba 1-1 spel samt deras stabila ”big guys” (därav en av dem ska bli 2.20) så vann de med över 20p.

 

Nästa match mötte Barcelonas U16 Terragonas U16.  Barcelonas U16 killar som Barcelonas starkaste årskull  hade inga problem att avfärda Terragonas killar och vann till slut med över 50p.

Till sist var det dags för Ludde att visa upp sig när U18 laget mötte Terragonas U18 lag. Denna match var den mest intressanta matchen att titta på. Bortsett från att det var Ludde som spelade så gjorde Terrragonas killar allt för att ge Barcelona en match. Barcelonas spel som består utav väldigt mycket pick and rolls kom verkligen inte till sin rätt då Tarragona bytte på alla screens, och i och med att det var ett väldigt ”kort ” lag de möte så skedde det inga miss match som Barcelona kunde utnyttja. Men trots att det och ett väldigt offensivt försvar mot Ludde, så gjorde han ändå en stabil insats med 14 p 8 assists och 6 returer, och Barelona vann till sist med 30 p.

Det är skönt att se att han forstätter att bli ännu bättre fastän han var väldigt väldigt bra sist jag såg honom.    

2         

 

Efter 6 timmars baskettittande och en medioker lunch senare så mötte vi upp Ludde som visade oss runt i stan. Vi hann bland annat med att kika in på Foot Lockers ”House of hoops” och Nike’s egna butik i Barcelona.

Vi slutade dagen genom att äta middag som kungar på ett utav Barcelonas absolut bästa Tapas restauranger, ”Cerveceria Catalana”,  vilket vart väldigt lyckat och trevligt.

Imorgon så avslutar vi resan genom att se en A-lags match samt att se Ludde spela en B-lags match men det får Johanna berätta mer om.

 

P.S.

Medan Ludde raggade på den väldigt söta försäljaren på Nike butiken så passade jag på att köpa att köpa ett par Nike HyperChaos.

 

3

Så se upp Åkeshovshallen för att jag kommer att göra “Kaoz” med dom!!!

Skribent: Sebastian De La Cruz

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info