Hoppa till sidans innehåll

Klubbens nyheter


Nyhet från Damlaget

”Jag drivs av att se spelare växa”

(2020-04-06 08:42)
Janel McCarville är klar för ännu en säsong i Sverige och med Alvik. Såklart är hon här för att vinna SM-guld, men hon ser lika mycket fram emot att fortsätta hjälpa unga spelare att utvecklas som basketspelare och som individer.
 
Som en följd av Coronakrisens effekter på föreningens ekonomi och aktiviteter har vi fattat beslut om att korttidspermittera våra anställda. Korttidspermitteringen gäller till och med den 31:a juli, men kan komma att förlängas om så krävs.
 
Nyhet från Damlaget

Lagkapten Paula Juhlin klar för nästa säsong

(2020-03-31 09:56)
Jag är inte färdig med Alvik eller med ligaspel. Och jag är definitivt inte färdig med mitt lag. Tanken att vinna ett SM-guld med det här laget gör att beslutet att stanna i Alvik var enkelt. (bild: Martin Stern)
 

PÅSKLOVSLÄGER!

(2020-03-30 19:41)
3 timmar individuell teknikträning (bollbehandling, skott, rörlighet osv) med spelare från Alviks- Damlag & Herrlag samt Landslagsspelaren och Alviksfostrade Ludde Håkanson. Anmälan görs till paula@alvikbasket.nu
 
Den utveckling vi har sett i världen den senaste månaden saknar motstycke. Coronavirusets spridning och dess effekter utsätter folkhälsan och sjukvården såväl som ekonomin och våra samhällsstrukturer för extrema prövningar. Det lämnar ingen oberörd.
 
Vi är oerhört stolta att kunna presentera Henrik Nilsson som ny Klubbdirektör för Alvik Basket. Det har varit många sökande och vi har haft en gedigen process som slutligen landade i detta beslut. Välkommen Henrik!
 
I vaken av coronavirusets spridning i samhället och folkhälsomyndighetens rekommendationer ändrar vi tillfälligt öppettiderna på kansliet.
 

Hej alla Alvikare..

(2020-03-17 22:38)
Det kommer ständigt nya direktiv och information med anledning av Coronavirusets spridning. Vi gör allt för att försöka hinna med och skyndsamt fatta de beslut som vi tror är bäst både för Alvik, våra medlemmar och spelare samt för samhället i stort.
 
Vi har beslutat att rekommendera att träningsverksamheten fortsätter som vanligt. Vi följer som tidigare kommunicerat Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer vad gäller detta.
 
Detta är så klart otroligt tråkigt för alla drabbade, hela vägen från vårt Damlag som verkligen hade chansen på guldet i år till Herrlaget och alla våra duktiga ungdomslag som nu inte får avsluta sina säsonger som de hade önskat.
 
Nyhet från Damlaget

SBLs bästa lag möttes i Åkeshov.

(2020-03-12 13:27)
Alvik och Luleå bjöd på en välspelad och tight seriefinal i Åkeshov på onsdagskvällen. Det är var inget snack om att det var SBL dams två bästa lag som möttes.
 
Vi följer händelseutvecklingen gällande coronaviruset och vi uppmanar alla att dagligen gå in på Folkhälsomyndighetens sida, föreningen följer deras riktlinjer.
 
Nyhet från Damlaget

Alvik-Luleå

(2020-03-10 13:55)
SBL dam är mycket jämnt och vi närmar oss slutspel. Med några få omgångar kvar är det helt öppet vilket lag som vinner serien och får fördel av enklare motstånd och hemmaplan i slutspelet. Bild: Thomas Lönnström
 
Nyhet från Damlaget

Alvik tog sin nionde raka mot Högsbo!

(2020-03-08 11:34)
Från första minut så hade Alvik Dam övertaget mot Högsbo. Under första perioden var man som mest uppe i en 18-poängsledning, en otroligt fin start av damlaget. Men matchen var långt från avgjord, Högsbo kom igång i andra perioden.
 
Nyhet från Damlaget

Basketligans toppstrid avgörs i Åkeshov!

(2020-03-05 18:03)
SBL dam är jämnare och mer spännande än på många år. Med några få omgångar kvar är det helt öppet vilket lag som vinner serien och får fördel av enklare motstånd och hemmaplan i slutspelet. Nu på lördag kl 15.00 är det Högsbo som står för motståndet!
 
123456

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: kansliet@alvikbasket.nu

Se all info