Hoppa till sidans innehåll

Basketligan Special 16-17 november

11 NOV 2019 11:11
Basketligan Special är basketglädje i sin renaste form! Fair play och äkta känslor hela vägen - det är omöjligt att kliva in i hallen och inte ryckas med i vad som händer på planen.
  • Skapad: 11 NOV 2019 11:11

I helgen spelar Alvik Blixtarna hemma i Åkeshovshallen för första gången på många år! Spelarna är otroligt peppade och längtar till helgen. Att få spela på samma plan som dam- och herrlaget är stort. Vi hoppas få känna att vi har hela klubben i ryggen.

För den som aldrig har sett Blixtarna, eller de andra lagen i Basketligan Special, spela match är det här gyllene tillfälle. Basketligan Special är basketglädje i sin renaste form! Fair play och äkta känslor hela vägen - det är omöjligt att kliva in i hallen och inte ryckas med i vad som händer på planen.

Basketligan Special är en nationell basketliga för barn, ungdomar och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning. Helgens spelomgång är den första av tre. Nästa omgång spelas i Sundsvall i februari och sedan är det slutspel i Göteborg i maj. 

Blixtarna laddade förra veckan upp med att spela en tuff träningsmatch mot våra kompisar i Rosenbuskarna (KFUM Central Basket). Den matchen slutade tyvärr med förlust, men det gör oss bara ännu mer taggade inför helgen! Vi ställer upp med 14 spelare och ser framemot tre tuffa matcher.

Vi kommer att spela enligt följande: Lördag 16/11 kl 12 möter vi Central. Söndag 17/11 kl 10 möter vi Göteborg Blå och kl 13 möter vi Östersund Vit. Dock spelas det matcher under hela lördagen och söndagen, så för den nyfikna är det bara att titta förbi hallen! Varenda supporter uppskattas! - Sofia Klackenberg Coach för Alvik blixtarna

 

Vi i Blixtarna Junior längtar efter att få uppleva den fantastiska stämning som uppstår under omgångarna i Basketligan Special. Den är helt fantastisk! 

Vi ser fram emot en spännande helg där vi ska spela tre roliga matcher!
Vi möter AIK och Fryshuset, två lag som spelar en fartfylld och rolig basket. Det känns extra kul att få spela den inledande matchen på lördagen, 10.00 mot AIK.

Alla spelare och vi tränare är supertaggade och hoppas att vi får en riktigt stor hemmapublik när vi för första gången spelar i vår Borg- Åkeshovshallen. - Johanna Fredman Coach Alvik Blixtarna Jr

 

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info