Hoppa till sidans innehåll

Johanna Fredman

27 APR 2020 15:05
Johanna Fredman har varit medlem i föreningen sedan 2008 då hon började som ledare. Vi är otroligt stolta att Johanna har tilldelats Ungdomsledarstipendiet 2020.
  • Uppdaterad: 27 APR 2020 15:05

Ungdomsledarstipendiet har år 2020 delats ut till Johanna Fredman i Alviks Basket. Ceremonin kommer äga rum i Stockholms Stadshus den 21 oktober.
En ovärderlig eldsjäl och ledare som har lyft Alvik Basket på flera olika plan. Förutom detta har hon även startat upp Blixtarna Junior, ett lag med olika funktionsvariationer. Johanna är dessutom invald i Alvik Baskets styrelse och är en av de bidragande faktorerna till att föreningens värdegrund är stabil och under ständig utveckling. Johanna är en äkta eldsjäl och går hela vägen från strategi till handling. Hon är en otrolig förebild i allt hon gör.
 
"Vi är otroligt stolta över att ha Johanna i Alvik Basket. Hon är väldigt kunning och gör ett fantastiskt jobb. Johanna är verkligen värd detta pris, hon inspirerar till en miljö där respekt och allas lika värde är i fokus". Fredrik Lagerkvist Ordförande Alvik Basket

 

Johanna Fredman har varit medlem i föreningen sedan 2008 då hon började som ledare. Hon har även erfarenhet som basketspelare på elitnivå med bland annat 08 Alvik Stockholm (konstellation med olika Stockholmsklubbar) samt juniorlandslaget. Hon är en av de drivande för att Barnkonventionen ska finnas med som central utgångspunkt i verksamheterna för barn i Alvik Basket. Johanna med flera har implementerat Barnkonventionen i verksamheten för Alvik Basket. Ett långsiktigt arbete finns och har funnits där personal i föreningen och aktiva tränare varit och är delaktiga. -När jag tillträdde som styrelseledamot för fyra år sedan, så blev Barnkonventionen och Idrottens värdegrund ansvarsområden för mig att både bevaka men även utveckla, berättar Johanna.

-Basket är en barnvänlig sport för att man får ingå i ett sammanhang med kompisar där man ges möjlighet till delaktighet. Oavsett förmåga är man en del av något större – det vill säga laget.


Grattis Johanna, vilken fin present att vi får ha din kompetens i Alvik Basket, du är otroligt värdefull!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info