Hoppa till sidans innehåll

17 lag från Alvik ställer upp i Telge Open

02 NOV 2018 10:41
Under all helgonahelgen spelas som tradition Telge Open. Det är Södertälje BBK som anordnar turneringen, som har växt i popularitet senaste åren. I år deltar hela 176 lag frånm Alvik Basket, från 11-16 år.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2018 10:41

Nästan 150 alviksspelare åker till Södertälje under helgen. Om vi får anta, så kommer det vara minst lika många föräldrar som tar sig till hallarna. Och därmed ett stort alviksfölje.

Erik Holm, coach för P06 Grön är ett av lagen som kommer spela under helgen.
P06 Grön kommer delta i Telge Open för första gången i år.
- Vi ser fram emot flera tuffa matcher mot bra motstånd och hoppas få en bra värdemätare på hur långt vi kommit med träningen denna säsong. Vi ses i hallen!

Förra året deltog 10 lag från klubben och då bärgades ett gäng medaljer. Totalt är det 222 lag anmälda till turneringen, där Alvik alltså nästan utgör 10% av deltagandet.

Turneringen börjar redan efter lunch på fredagen och det går att följa de flesta matcher live online här - https://solidsport.com/telgeopen.

- F05 grön spelar med alla spelare som är hemma under höstlovet, uppdelade i två jämna lag. Vi ser mycket fram emot att spela cup med många matcher på kort tid. Vi gillar utmaningar och ser fram emot roliga och tuffa matcher. Ska bli kul och heja på alla andra Alvikslag som är där, säger F05 Grön's coach Carolina Håkanson inför turneringen.

Stort lycka till alla lag. Nu hejar vi på Alvik i helgen!

Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info