Hoppa till sidans innehåll

Alvikare till MHC och DLT

02 JUN 2017 11:40
Under helgen som kommer arrangeras en redig basketfest i Södertälje. MHC (Miki Herkel Cup) samt DLT (Distriktslagsturneringen) består av ett 100-tal basketspelare mellan åldrarna 2002-1999. Alvik har spelare med i båda cuperna.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2017 11:02

DLT är en turnering som syftar till att ge spelare som inte lyckats ta sig in i ungdomslandslagsverksamheten ytterligare möjlighet att visa sina framfötter och kämpa om en plats till våra landslag. Alvik representeras denna helg av David Jolinder(2001) i HU16 Syd samt Thea Fisher(2001) i DU16 Syd.

Miki Herkel Cup spelas till minnet av en av svensk baskets stora ledare Miki Herkel. Detta är slutet av den två år långa regionsverksamhet som unga spelare genomfört där 15 spelare från olika regioner i Sverige sluter samman för att spela matcher mot varandra. MHC riktar sig till spelare som är U15 där ett antal spelare ska tas ut till den första U15 landslagssamlingen som äger rum redan nästkommande helg.

På tjejsidan för Stockholm Syd har Gabriella Waak, Ida Fredman, Lovisa Fjellner samt My Andersson tagit sig in i laget. Reserver är Amanda Sabel och Stina Peyron. Rikard Aspegren är tränare för laget.
På killsidan för Stockholm Syd har Artur Henriksson och Emil Millde tagit en plats där Edward Ramberg är reserv.

Alviks Joakim Lantto är en av Ungdomslandslagstränarena för HU15.

Alvik önskar alla spelare och ledare lycka till!

Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info