Hoppa till sidans innehåll

ALVIK  PUMA  BASKETSHOP

14 AUG 2020 13:55
  • Skapad: 14 AUG 2020 13:55

EN NY BASKETRESA 
Alvik Basket är mycket glada och stolta över att idag kunna presentera våra nya partners PUMA och Basketshop. För Alvik är detta ett viktigt steg för att stärka vårt varumärkeoch lägga mer tid på att utveckla föreningen. Detta är ett långsiktigt samarbete, där vi får in nya resurser och får en effektivare hantering av profilkläder och övriga produkter.
 
"Partnerskapet med PUMA och Basketshop är strategiskt viktigt för Alvik Basket när det gäller att bygga en starkare förening där vi effektiviserar materialhantering och logistik och därmed kan ägna mer tid åt vår barn - och ungdomsverksamhet samt våra representationslag på dam- och herrsidan."
- Henrik Nilsson, Klubbdirektör
 
BASKETRESAN HAR BÖRJAT!
PUMA är mycket stolta över att meddela att Alvik Basket har valt att komma med i PUMA familjen, där de kommer vara en viktig pusselbit för PUMA´s långsiktiga investering inom Basketen. Samarbetet är en del av vår plan att vidga vår satsning på inomhussporter, där partnerskapet med Basketshop är en mycket viktigt del.
-Magnus Larsson, Puma
 
ÄROFYLLT OCH SPÄNNANDE:
”Vi är jättestolta över att få vara med på Pumas ”comeback” inom Svensk basket och att få göra det tillsammans med en av Sveriges mest anrika och mytomspunna föreningar gör detta projektet ännu mer spännande. Vi kommer att uppleva såväl spännande utmaningar som sportsliga framgångar under resans gång, så tålamod, målmedvetenhet, långsiktighet och hårt arbete blir viktiga ledord för alla inblandade.”
-Mats Moberg, Basketshop.se
.

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info