Hoppa till sidans innehåll

Äntligen RM!

09 OKT 2019 15:48
Nu i helgen börjar RM, det är första omgången och Alvik har fem lag representerade, HU15, HU16, DU15 VIT, DU15 GRÖN och DU16. Vi kommer få se fantastisk basket, nu hejar vi fram våra tjejer & killar, GO ALVIK!
  • Uppdaterad: 09 OKT 2019 15:48

”Vi åker upp till Luleå med 13 (!)tjejer. Vi är så taggade för att få uppleva basketstaden Luleå. Blir spännande med att få möta lag som man inte ställs mot vanligtvis hemma i serielunken. Vi ställs mot två Luleå-lag också Västerås, lag som vi inte vet så mycket om. Men en helg med massor av basket och upplevelser runt omkring känns helt rätt för oss just nu. Vi har en härlig känsla i gruppen och förhoppningsvis kommer det att synas på planen. ”
Rickard Aspegren coach DU15 Vit

”Herrar U15 reser till prins Daniels och mediaprofilen Svante Stockselius uppväxtort Ockelbo.
Laget får chansen att möta två lag de aldrig tidigare spelat mot. De anrika föreningarna Uppsala och Ockelbo står tillsammans med våra vänner från Djursholm för motståndet denna helg.

Hela den Gröna träningsgruppen har bjudits in att spela sina livs första RM matcher, och trots lite pussel så är det väldigt kul att så många killar får chansen att beträda Kuxahallens välpolerade trägolv denna helg.”
- Micke Wester Coach HU15

”Vi är super taggade för RM, trots att vi åker med bara 8 spelare! Flera av 04 killarna har varit sjuka men nu ser det ut som om alla är friska och redo. Vi har preppat väl och lagt in de spel och försvar vi tror kommer funka när vi möter hårt motstånd nere i Göteborg. Tror att största utmaningen blir Högsbo, men vi är redo för den bataljen.”
Katinka Patridge Coach DU16


”We are excited for the first round, it’s a good chance to see where we are at and what we need to work on.
Will be a great test for us against some strong competition.”
Janel McCarville Coach DU16

Hela laget är väldigt taggade på att få spela RM för första gången. Det är stort! Och något tjejerna sett fram emot. Att dessutom få spela på hemmaplan i ”Borgen” gör laget bara ännu mer taggat. Blir ballt för tjejerna att få spela på fullstor plan precis som när damlaget spelar. Vi möter tre duktiga lag i Skuru, Fryshuset och Bjärred 305 så vi förväntar oss tuffa matcher hela vägen. Men vi ska göra vårt bästa i varje match så hoppas vi det leder till avancemang till omgång 3 direkt.

Kommer bli en intensiv helg i Åkeshovshallen då vi arrangörer och hoppas att många Alvikare kommer och hejar på oss. Vi är ett lag med 24 tjejer som alla kommer vara delaktiga i arrangemanget. Och vi har en fantastisk föräldragrupp som möjliggjort för oss att arrangera. De kommer jobba hårt i helgen för att alla lag ska trivas.

Vi lovar att bjuda publiken på intensivt spel och att vi kommer kämpa tills slutsignalen ljuder, så vi hoppas vi ses i hallen i helgen!  - Olle Håkanson Coach DU15 GRÖN

Schema för matcher i Åkeshovshallen

Fredag 11/10: 19.30 Alvik (DU15 GRÖN)- Skuru

Lördag 12/10: 9.30 Skuru- Bjärred, 11.30 Alvik (DU15GRÖN)- Fryshuset, 19.15 Bjärred- Fryshuset

Söndag 13/10: 9.30 Bjärred- Alvik (DU15 GRÖN), 11.30 Fryshuset- Skuru

 

 

  GO ALVIK!

 

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info