Hoppa till sidans innehåll

HU15 – Inför RM omgång 3

31 JAN 2020 10:56
I helgen (31/1-2/2-2020) så spelar HU15, Riksmästerskap kvalomgång 3. Det är Blackeberg som står som arrangör varför matcherna kommer spelas i Vällingbyhallen och Grimstahallen. HU15 är väldigt glada att tävlingsomgången spelas i närområdet.
  • Uppdaterad: 31 JAN 2020 10:56Det är Blackeberg som står som arrangör varför matcherna kommer spelas i Vällingbyhallen och Grimstahallen.  HU15 är väldigt glada att tävlingsomgången spelas i närområdet, och laget hoppas på många starka hejarramsor från en stor hemmaklack.
HU15 siktar på en placering bland de två bästa i gruppen, vilket innebär avancemang till omgång 4 och en plats bland de 8 bästa lagen i Sverige. 

Alla killar i laget kommer att spela matcher i denna omgång och det är något som coach Mikael Wester tycker är extra kul.
- Visst blir det lite pusslande för att ge alla killar möjlighet att spela matcher under denna helg, vi är ju betydligt fler spelare än de 12 stolar som står uppställda varje match säger coach Mikael Wester. Vi har valt att ställa över alla spelare minst en match, för att ge alla chansen att spela minst två matcher under helgen. Dumdristigt har någon sagt till mig, men jag tror starkt på att våga ge förtroende till flera spelare, och låta flera spelare ta ansvar i viktiga matchsituationer fortsätter Mikael.

Blackeberg, Lobas, Nässjö och Malbas står för motståndet denna helg, på förhand den tuffaste gruppen i HU15. Trots tufft motstånd så känner spelarna en spänd men positiv förväntan inför denna helg.

Alvik Basket fick tag på lagets defensiva ankare Adam Massarsch efter en svettig träning.
- Det ska bli jättekul att få spela RM denna helg, hela laget känns väldigt taggade säger Adam Massarsch. Vi har spelat mot dessa lag tidigare och vi känner till deras styrkor och svagheter väldigt väl. Vi kommer att ha den allra största respekt för denna tuffa uppgift, fortsätter Adam. 

Vi hoppas att alla Alvikare tar sig till hallarna och följer HU15s framfart i RM. 

Spelprogrammet finns på längen:

https://www.basket.se/Resultat/Lag?id=18450&team_id=4699845&league_id=4006&season_id=109759

Andra lag från Alvik som också spelar RM är DU15 & DU16.

GO ALVIK!

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info