Hoppa till sidans innehåll

Hur fortsätter Alvik Basket med sin verksamhet?

15 MAR 2020 20:42
Vi har beslutat att rekommendera att träningsverksamheten fortsätter som vanligt. Vi följer som tidigare kommunicerat Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer vad gäller detta.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2020 20:42

Med anledning SBBF’s och Sthlm Basketbollsförbund's beslut att avsluta all tävlingsverksamhet resten av säsongen har vi i styrelsen diskuterat frågan huruvida Alvik Basket skall fortsätta med sin träningsverksamhet eller ej. Vi har beslutat att rekommendera att träningsverksamheten fortsätter som vanligt. Vi följer som tidigare kommunicerat Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer vad gäller detta. Eftersom skolorna fortsatt håller öppet samt att såväl RF som Folkhälsomyndigheten uttryckligen säger att det inte finns några skäl att avstå från samlingar och träningar i mindre grupper så väljer vi denna väg.

För spelare eller föräldrar som av oro inte vill delta i träning eller andra sammankomster har vi full förståelse för detta och stöttar i det beslutet.

Som tidigare kommunicerat är det naturligtvis väldigt viktigt att man inte går till träningen om man känner sig sjuk eller har symptom, även lindriga. Det gäller även närvaro i hallen, det vill säga inte bara aktivt deltagande på träningen. Det gäller såväl spelare, ledare som andra aktiva.

Vi fortsätter att följa utvecklingen noga och kommer att skyndsamt fatta beslut och informera om detta om det finns anledning att ändra dessa riktlinjer.

Vi befinner oss i en mycket extrem situation som sätter stor press på hela samhället såväl som på vår förening. Jag vill passa på att tacka för er förståelse för detta och för allt det fina arbete som alla ni som är engagerade i föreningen gör, inte bara nu, utan alltid. Tillsammans kommer vi att ta oss igenom detta.

Go Alvik Go!

 

Styrelsen genom Fredrik Lagerkvist

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info