Hoppa till sidans innehåll

Kära Alvikare,

01 JUN 2020 10:42
Den märkligaste och på många sätt jobbigaste säsongen någonsin är nu på väg mot sitt slut. Matcher och slutspel fick ett abrupt slut redan i mars och nu är även den reguljära träningssäsongen för våra ungdomslag över.
  • Skapad: 01 JUN 2020 10:42

Som tur är har vi mycket roliga läger att se fram emot med Basket och Sommarskoj 10-12 juni samt 15-18 juni och Ludde Skills Camp 15-18 juni för de lite äldre.  Missa inte det! Det kommer att bli magiskt och så klart ”corona säkrat”. Gå in och anmäl er om ni inte redan gjort det, det finns fortfarande platser kvar!

Sedan Corona krisen slog till mot hela vårt samhälle och även vår fina förening har det uppriktigt känts som att gå en 12-rond boxningsmatch med ständigt nya smällar att parera. Det tråkigaste har så klart varit att det har hindrat alla våra spelare från att spela matcher och slutspel och att träna som de vill. Det jobbigaste att hantera har varit, och är fortfarande de ekonomiska konsekvenserna. Därför startade vi som bekant en insamling i mars under parollen Hero 2020. Målet var samla in 500 000kr, motsvarande 560 kr per aktiv spelare i klubben. Tack vare ert fantastiska support och stöd har vi till dags dato samlat in nästa 250 000kr. Det betyder så oerhört mycket och vi vill från djupet av våra hjärtan tack för ert stöd. Vi har också fått in 4 nya medlemmar till Alvik Friends – ett fantastisk nätverk – där medlemsavgiften oavkortat går till att säkra föreningens fortlevnad och utveckling. Ett innerligt tack även till alla Alvik Friends medlemmar. Totalt innebär det att vi nu har fått in 345 kr per spelare! Utöver har vi fått in specifikt ekonomiskt stöd till vårt Damlag för att kunna säkra spel i SBLD dam även nästa säsong.

Vi har också vidtagit, och kommer fortsatt behöva vidta, kostnadsbesparande åtgärder. Vi försöker minimera de långsiktiga effekterna av dessa åtgärder på föreningen men det är oundvikligt att det kommer att påverka vår verksamhet. Exempelvis har vi korttidspermiterat vår kanslipersonal vilket gör att vi har lite längre hanterings och svarstider vilket jag hoppas att ni kan ha överseende med.

Vi som är engagerade i föreningen, så väl ideella och anställda fortsätter att jobba oförtrutet för att med gemensamma krafter klara oss igenom detta. Vi är fortsatt inne i en mycket osäker period och vi kan inte med säkerhet säga hur hösten och nästa säsong kommer att bli. Så ert stöd är fortsatt viktigt och oerhört betydelsefullt. Vill ni skicka ett bidrag så klickar ni på länken nedan. Alla bidrag tages tacksamt emot, stort som smått! Har tips eller idéer på företag, eller kanske jobbar ni själv på ett företag som kan bli en bra partner för Alvik så kontakta gärna kansliet. Likaså om ni är intresserade av att bli medlem i vårt fantastiska nätverk Alvik Friends. Nu har ni dessutom möjlighet att bli en ”Alvik Friend for Life” till en mycket förmånlig avgift!

Återigen stort tack för ert fantastiska support hittills och hoppas att ni får en härlig ”corona-säker” sommar. Fylld av rörelse, glädje, sol, bad och massor med utomhusbasket!

Go Alvik Go!

 Styrelsen genom Fredrik Lagerkvist

https://www.alvikbasket.nu/Nyheter/Klubbensnyheter/karaalviks-vannervibehoverertstod/

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info