Hoppa till sidans innehåll

Kevin Gaines lämnar sin tjänst i Alvik

16 AUG 2019 11:52
  • Skapad: 16 AUG 2019 11:52

Head coach för Alvik Basket herr, Kevin Gaines, lämnar på egen begäran sin tjänst i Alvik Basket. I Kevins ställe tar assisterande coacher Fred Drains, Ingela Rosengren och Johan Andersson tillfälligt ansvaret för Alviks herrlag. För NIU-verksamheten tar klubbdirektör David McCann och styrelseledamot Henrik Evers ansvar för att verksamheten operativt drivs fram tills ersättare har rekryterats.

- Kevin har gjort ett kanonjobb med vårt herrlag sedan han anslöt till föreningen inför förra säsongen, och det är synd att vi inte får en kontinuitet och kunde fortsätta arbeta mot de mål vi tillsammans hade satt upp. Jag har full respekt både för Kevin och hans beslut. Arbetet börjar nu med att hitta en ersättare som kan leda laget till Svenska Basketligan, kommenterar klubbdirektör David McCann.

Kevin Gaines anslöt till Alvik i augusti 2018 och skrev då ett treårigt avtal som head coach för Alviks herrlag samt ansvarig på Nationell Idrottsutbildning vid Bromma Gymnasium. Arbetet med att rekrytera en ersättare har påbörjats och är högsta prioritering inom föreningen.

Vid frågor, kontakta
David McCann, klubbdirektör, 070-5270131
Fredrik Lagerkvist, ordförande, 073-8521861

Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info