Hoppa till sidans innehåll

Nu måste damerna vinna mot Eos för att ha en chans att få spela Semifinal i SBL!

25 MAR 2019 20:05
På onsdag har det blivit dags för kvartsfinal 2 av 3 mot IK Eos, denna gång på bortaplan i Lund. Då Alvik förlorade första kvartsfinalen så väntar nu en helt avgörande match. Alvik måste helt enkelt vinna ifall de ska ha chans att gå till Semifinal i
  • Uppdaterad: 25 MAR 2019 20:05

På onsdag har det blivit dags för kvartsfinal 2 av 3 mot IK Eos, denna gång på bortaplan i Lund. Då Alvik förlorade första kvartsfinalen så väntar nu en helt avgörande match. Alvik måste helt enkelt vinna ifall de ska ha chans att gå till Semifinal i SBL.

Eos och Alvik har båda gjort en bra säsong, och innan matchen i söndags så hade Alvik vunnit båda de två spelade matcherna mot Eos den här säsongen. Även i matchen i söndags såg Alvik till en början ut att ha kontroll på matchen. Alvik vann de två första perioderna men sen ville det sig inte alls för hemmalaget.

Alviks Head Coach Fotios Ioannidis sa innan matchen att det utan Janel McCarville, som åkt hem till USA för att ta hand om sin familj, skulle bli svårt för Alvik att stoppa Eos Dubravca Dacic. Det måste dock sägas att det gick relativt bra då hon endast gjorde 10 poäng. Sämre gick det med Leah Scott som fick göra hela 24 poäng på bortaplan. 

Nu är det dock bara att blicka framåt, och fokusera på onsdagens match som spelas i Eoshallen i Lund. Det är alltså kvartsfinal nummer 2 av 3 och Alvik måste vinna denna match om de ska ha en chans att få spela Semifinal.

Så här säger head coach Ioannidis inför matchen:
- We will go to Lund to do our best. We have two days to prepare our team for this. It will be a really tough game. 

Uppkast onsdag 27 mars 19:00 i Eoshallen A.

Matchen sänds vis SBL play här.

Skribent: Vicky Lagerström
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info