Hoppa till sidans innehåll

NY KLUBBDIREKTÖR TILL ALVIK BASKET!

19 MAR 2020 07:36
Vi är oerhört stolta att kunna presentera Henrik Nilsson som ny Klubbdirektör för Alvik Basket. Det har varit många sökande och vi har haft en gedigen process som slutligen landade i detta beslut. Välkommen Henrik!
  • Uppdaterad: 19 MAR 2020 07:36

Henrik kommer från många år inom bank och finans men nu närmast från rollen som Klubbdirektör för BP, där han bland annat mycket framgångsrikt transformerade kansliet till ett Sportkontor. En väsentlig del för Henrik blir att leda Alvik till nästa nivå i enlighet med klubbens vision och mål som styrelsen fastställt samt att skapa ekonomiska och andra förutsättningar för att ta oss dit.

Vi är oerhört glada att få välkomna Henrik som Klubbdirektör för Alvik. Det har varit en lång och gedigen process med många sökande. Henrik för med sig mycket relevant erfarenhet och har i de möten jag har med honom visat på stort engagemang, driv och mycket kloka idéer om hur vi kan förbättra vår verksamhet. Jag ser fram emot att tillsammans med honom, styrelsen och alla andra som är engagerade i Alvik att lyfta klubben till nya höjder på alla plan. - Fredrik Lagerkvist Ordförande

 "Det är ett stort förtroende att få jobba med en av landets absolut mest framgångsrika basketföreningar och jag ser mycket fram emot utmaningen att driva klubben och fortsätta utveckla verksamheten.", säger Henrik Nilsson. "Staka ut vägen framåt mot vår vision, och sedan driva igenom den är utmaningen. Att vi skall ha både herr- och damlag i landets högsta serier är tveklöst ett delmål, men Alvik skall också jobba för en bred utveckling av sporten som helhet. Vi kommer ha ett tydligt fokus på att stärka våra positioner ur ett sälj- och marknadsperspektiv för att kunna bygga en attraktiv och utmanande miljö för utveckling av både spelare och ledare.”

Henrik tillträder den 1 augusti och kommer fram till dess avsluta en del ideella uppdrag som han jobbar med just nu. Han kommer också lägga en del tid på att lära känna Alvik och träffa så många som möjligt som är engagerade i föreningen.

 

Alvik Basket är otroligt glada att Henrik Nilsson nu är en av oss. Vi ser alla framemot en ny säsong som kommer bli fantastisk.

 

Välkommen till Alvik Basket Henrik! 

 

 

 Kontakt

Martina Elliot Pressansvarig 0737152594
Fredrik Lagerkvist Ordförande 0738521861
Henrik Nilsson Klubbdirektör  0720787516

 

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info