Hoppa till sidans innehåll

Som en följd av Coronakrisens effekter

04 APR 2020 10:55
Som en följd av Coronakrisens effekter på föreningens ekonomi och aktiviteter har vi fattat beslut om att korttidspermittera våra anställda. Korttidspermitteringen gäller till och med den 31:a juli, men kan komma att förlängas om så krävs.
  • Skapad: 04 APR 2020 10:55

Vi ser tyvärr att effekterna på föreningen är så stora att vi tvingas vidta den här åtgärden. Det innebär att öppettiderna på kansliet kommer att justeras samt att svarstider i telefon och e-post kan påverkas. Vi ber om er förståelse för detta. Eftersom vi redan sedan tidigare följer FHM’s råd om att i möjligaste mån jobba hemifrån kommer kansliets öppettider från och med måndag att vara:

Telefontid alla dagar i veckan kl. 10.00-12.00.

Besökstid torsdagar kl. 14.00-18.00, på Skärtorsdag kl. 9.00-12.00.

Vi som är engagerade i föreningen, så väl ideella och anställda jobbar nu stenhårt för att med gemensamma krafter klara oss igenom denna extrema period. Men, som vi gick ut med förra veckan behöver vi verkligen ert stöd. Under parollen Hero2020 har vi startat en insamling för att ta oss igenom detta och förhoppningsvis komma ut starkare på ”andra sidan”. Vi behöver samla ihop minst 500 000kr. Det motsvarar ca 560kr per aktiv spelare/barn i klubben. Tack vare ert stöd är redan nu nere på 440 kr per spelare. Ett innerligt tack till er som hittills har gett ert stöd!

Men vi är inte i mål ännu och vi skulle verkligen, verkligen behöva ert stöd. Jag förstår att det är många som står med utsträckta händer nu, och många är även personligt drabbade av denna kris. Vi skulle dock inte be om er hjälp om det inte verkligen behövdes. Ni kan hjälpa oss att säkerställa att vår fina verksamhet klarar oss igenom detta och att vi kan fortsätta skapa glädje, rörelse, sammanhållning, inspiration och spänning för alla i vår förening för lång tid framöver. I länken nedan hittar ni information om hur just du kan hjälpa till. Alla bidrag tages tacksamt emot!

https://www.alvikbasket.nu/Nyheter/Klubbensnyheter/karaalviks-vannervibehoverertstod/

 

Styrelsen genom Fredrik Lagerkvist  

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info