Hoppa till sidans innehåll
Foto: Love Lannér

Tryout Utveckling Herr 2020/2021

25 MAJ 2020 12:30
Pga av Corona pandemin så kommer Alvik Baskets Tryouts se annorlunda ut i år. Så är man intresserad maila coacherna i Utveckling Herr så kommer det mer information.
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2020 12:30

Alviks Utvecklingslag spelade under säsongen 19/20 i Basketettan Herr där man slutade på en 8 plats.Vi deltog också i HU19 SM där laget tog sig till omgång 3 innan säsongen tog slut pga av Corona pandemin. 

Utveckling Herr har under säsongen satsat på att ha en seriös miljö för att kunna utveckla våra spelare till en hög nivå. Med 4 basketträningar i veckan plus ett fyspass så ger vi spelarna en stor chans till utveckling. Känner du att detta passar dig och att du vill försöka känna på denna nivån så hör av dig till Utvecklingslagets coacher. 

Pga av Corona pandemin så kommer Alvik Baskets Tryouts se annorlunda ut i år. Är du  intresserad maila oss så tar vi kontakt med er.


Ayman Hussein - Spelare
” Alviks utvecklingslag herr är en grupp killar som vill komma långt med basketen. De erbjuds en positiv men tuff träningsmiljö där alla försöker bli bättre och krigar för att hela tiden nå nya mål i Basketettan och Sm ”

David Hermelin - Spelare
” Träningarna är intensiva, utmanande och utvecklande, man lär sig något nytt varje träning. Träningarna är lika tävlingsinriktade som de är inkluderande - för det enda sättet att vinna är tillsammans. Coach Johans hunger och orubbliga vinnarskalle smittar av sig på laget, vilket skapar en lagkänsla präglad av en vilja att vinna och utvecklas ”

 

För mer information maila


Johan Andersson Head Coach
This is a mailto link


Ingela Rosengren Ass Coach
This is a mailto link

Skribent: Martina Elliot
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info