Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


Vi vill alltid hitta samarbetspartners som ser värdet i det vi gör/vill göra och de effektiva marknadskanaler som Alvik erbjuder. Varför då, kan man undra?

Jo, av hundratals olika anledningar; till exempel för att vidareutveckla våra fantastiska coacher, skapa ännu bättre aktiviteter för alla småttingar, utöka vårt arbete inom Välkommen hit för nyanlända, driva kvalificerad fysträning för fler lag, jobba mer med mental träning för 14-15-16-17-18-åringar, lyfta vårt underbara lag Blixtarna (för spelare med intellektuell funktionsnedsättning), öka våra internationella utbyten, intensifiera förebyggandet av mobbning, skapa en ny högkaratig cup, vässa vårt basketgymnasium ytterligare, ge coola uppvärmningsställ till samtliga lag, vara en del av vår ligasatsning, öka kontakter med skolor, specialister och näringsliv, mm mm… vi planerar massor av viktiga aktiviteter som får barn och ungdomar att växa, som individer och basketspelare.

Vi vågar också lova att det finns starka kommersiella argument för att inleda ett samarbete med oss, eftersom Alvik är ett omtyckt och trovärdigt varumärke. Inte minst i ett närområde fullpackat med välutbildade och köpstarka människor. Och vi ser inte vår klubb som en traditionell yta för sponsorlogotyper, utan en professionell och aktiv partner med mängder av kanaler till en stor, attraktiv målgrupp – både i Bromma/västerort och hela Basket-Sverige.

Sponsra Alvik. Det hjälper spelarna att växa. Ring Martina Elliot 072-4514162, Sponsoransvarig på Alvik Basket.

Framåt Alvik! Hoppas att du och ditt företag vill vara med på resan. 

 

Våra partners

Uppdaterad: 14 FEB 2017 11:07 Skribent: Rikard Aspegren

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info