Hoppa till sidans innehåll

Bromma Blocks


Bromma Blocks gick i juni 2018 gått in som sponsor till Alvik Basket. Samarbetet med föreningen handlar mindre om exponering och mer om att stötta Alvik Baskets värdegrundsarbete, samhällsengagemang och levandegöra olika värdegrundsfrågor i praktiken. Bromma Blocks är en stark kommersiell kraft lokalt som vill verka för positiva samhällsinsatser i Bromma. Att vi nu inleder samarbete med Alvik Basket innebär att vi tillsammans med föreningen kan göra det fantastiska arbete med värdegrundsfrågor och samhällsengagemang starkare och mer varaktigt.

Avtalet, som löper över två år, gör det möjligt att t.ex. utveckla de insatser Alvik Basket gör för lokalsamhället under paraplyet Alviksandan genom exempelvis stödboenden för nyanlända och nattbasket för unga. Samarbetet öppnar således upp för att skapa en stabil plattform att utveckla och berätta om det Alvik Basket också verkar och arbetar för utanför basketplanen.

Om Bromma Blocks
Bromma Blocks är en handelsplats intill Bromma flygplats i västra Stockholm bestående av en galleria och retail park som tillsammans erbjuder drygt 80 butiker och restauranger fördelat på 54 000 kvadratmeter. Med ca 7 miljoner besökare per år omsätter handelsplatsen cirka 2,2 miljarder kronor. De kommande åren planerar Bromma Blocks utöka med ca 26 000 kvm handel, service och fritidsaktiviteter. Läs mer på brommablocks.se

Uppdaterad: 21 FEB 2019 06:19 Skribent: David McCann
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info